FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA 1-1

Mutu l-a dat de gol pe Contra: "Vrea o națională cum aveam pe vremuri" + Cum comentează lipsa numărului 10 din echipa noastră

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 22:10

Adrian Mutu va colabora începând de marți cu Cosmin Contra la echipa națională (detalii AICI!), dar până atunci "Briliantul" l-a dat de gol pe "Guriță" în legătură cu jocul pe care naționala îl va avea pe viitor.

"Cosmin își dorește să atace. Mi-a plăcut că a atacat, deși aveam un om în minus. Cosmin vrea o echipă a României așa cum aveam pe vremuri, cu posesie, cu un joc combinativ. Probabil asta o să vedem și cât timp va fi Cosmin la cârma echipei naționale", a declarat Mutu la TV Digi Sport.

Mutu a comentat și decizia jucătorilor naționalei de a nu lua niciunul numărul 10, după ce Gicu Grozav s-a accidentat și n-a putut juca în meciul cu Danemarca, scor 1-1.

"Mai de mult comentam cu Ilie Dumitrescu și îi ziceam că numărul 10 are două tone. Eu când l-am luat de la Hagi am luat două cuburi de zahăr de emoții. Nu mi-a mers bine, dar pe parcurs mi-am revenit și am mai adăugat o tonă la el. Numărul 10 trebuie luat cu curaj și fiecare jucător să mai adauge la greutatea lui", a adăugat Mutu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
sexilian
sexilian  •  09 Octombrie 2017, 07:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vicol_vali
vicol_vali  •  09 Octombrie 2017, 04:02

Filosofia nemțească/englezească. Jucăm, dacă suntem conduși, după minutul 80 atacăm. Andone a dus o bună filosofie la Dinamo, și la CFR, dăm câte putem în prima repriză, două forcing-uri de 5+5 minute pe repriză, dacă dai, i-ai distrus. Problema este forcing-ul de final împotriva ta. Fotbalul este simplu, ca la maraton.

prazburg1948
prazburg1948  •  09 Octombrie 2017, 01:51

Cand e vorba de Mutu, numai de prafuri sau ospatari batuti vorbiti, de golurile date ptr Nationala nu zice nimeni nimic. Mentalitate de frustrati aveti.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează