FOTBAL  »  NATIONALA  »  RETRAGERE

Mutu pregătește o serie de dezvăluiri: "Vreau să spun totul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2016 17:39

Adrian Mutu, proaspăt retras din activitatea de jucător, anunță că va scrie o carte prin va face mai multe dezvăluiri.

"Vreau să spun totul într-o carte pe care o voi scoate peste câțiva ani. Ceea ce am de spus cu adevărat, va fi acolo", a declarat Mutu la Dolcesport.

”Briliantul” a vorbit și despre cum a luat decizia de a se retrage din activitate: "Nu a fost greu să fac acel anunț al retragerii, a fost ciudat. Peste ceva timp o să spun că sunt antrenor, sună ciudat acum, dar probabil mă voi obișnui și cu acest lucru. Timpul nu iartă pe nimeni. Am petrecut ani foarte frumoși la echipa națională. Iubesc țara, naționala și a fost o onoare să reprezint naționala.

Am dat mesajul retragerii în presa din Italia, dar ei s-au grăbit puțin să îl publice. Eu îl dădusem cu o zi înainte și le-am spus să aștepte ziua în care anunț eu că mă retrag. Ei s-au grăbit puțin. L-am dat acolo pentru că am jucat la Fiorentina. Am primit 2.500 de mesaje, am fost plăcut surprins, nu are rost să dau nume pentru că i-aș omite pe ceilalți".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
turbozero
turbozero  •  03 Iunie 2016, 19:59

problema ta Mutule e ca nu stii daca ceea ce iti amintesti a fost adevarat sau sunt visele ce le-ai avut dupa ce ai prizat faina

qwerty007
qwerty007  •  03 Iunie 2016, 19:57

Haha,ce poza,Mutu cu tigara in gura!! Success ca antrenor!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Iunie 2016, 19:54

Mutu e un viitor ...puscarias...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează