FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

Mutu, săgeți către Daum și laude pentru cel mai bun jucător al României: "Nu-mi explic cum de n-a fost convocat" » Ce șanse sunt să ajungă la FRF și ce post va ocupa

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 00:29

Adrian Mutu a vorbit despre victoria României cu Kazahstan, scor 3-1. Îl laudă pe Constantin Budescu și nu înțelege de ce a lipsit de la națională până acum. A vorbit și despre șansele să ajungă la FRF. 

"Pe lângă ce s-a întâmplat în aceste preliminarii, meciul ăsta a fost extraordinar. Budescu a fost extraordinar, ne-a lipsit mult un astfel de jucător. A dat o siguranţă băieţilor şi şi-a arătat valoarea.

Nu-mi explic cum Budescu n-a fost convocat până acum. A fost într-o formă bună la Steaua, dar ar trebui să-l întrebăm pe Daum de ce nu l-a chemat deloc la lot. În ultimii ani, noi n-am mai avut un fotbalist cu execuţiile lui", a spus Mutu, la TV Telekom Sport.

...despre Andone: "Poate că Florin Andone este obişnuit mai mult cu stilul de joc din Spania, de la echipa de club, şi de aceea nu reuşeşte să fie decisiv la naţională. El îşi doreşte mult să ajute echipa, e mereu activ, dar îl şi oboseşte dorinţa asta de a demonstra. Este clar că vrea să dea goluri şi pentru România şi cred că o va face în scurt timp", este convins Mutu.

...despre FRF: "Vineri o să am ultima întâlnire cu Răzvan Burleanu şi o să vedem dacă mă duc sau nu la FRF. Nu ştiu încă să vă spun mare lucru, dar cu siguranţă este vorba despre o poziţie administrativă", a spus Mutu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
itu52
itu52  •  06 Octombrie 2017, 12:30

Atenţie FRF, vine Mutu! Cei de la cantină, bufet, magazii si tunsul(trasul) 'ierbii', verificaţi-vă asiguările CASS şi pe cât posibil, nu umblaţi mai puţin de 3 pe un loc. Burleanu v-a pus gând rău, vrea să facă ordine, nu stă bine cu administrativul, ... are scurgeri la 'făină', 'cognac fin' şi 'mănuşi de box'. Comisarul Mutu a studiat de mult aceste aspecte 'pozitive' din fotbalul românesc şi s-a decis. In sfârşit ia atitudine, confiscă tot. Se garantează astfel nişte 'după-meciuri' de pomină, pumnii o să fie la locul lor, vor asigura ordinea şi disciplina, mai ales pe sub mese. Ajungem departe ... o să vedeţi.

ovialex23
ovialex23  •  06 Octombrie 2017, 12:25

A schimbat Mutu *** de-l ia gura pe dinainte? ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  06 Octombrie 2017, 10:49
Postat de superdaniel72 pe 06 Octombrie 2017, 08:52

ce sa caute drogatu acolo???

Păi dacă a plecat Daum... Ştii vorba aia, There must always be a Lich King. :-D

Vezi toate comentariile (9)
Comentează