FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mutu, văzut potrivit pentru a conduce fotbalul românesc: "Putea să candideze"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 14:14

Fostul președinte FRF Mircea Sandu este de părere că Adrian Mutu ar fi fost potrivit pentru candidatura la șefia Federației, deși fostul atacant ocupă în prezent funcția de manager al forului.

După ce a realizat un profil ideal al candidatului pentru președinția FRF, Sandu a adăugat că l-ar vedea pe Mutu în această postură. Alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal ar trebui să aibă loc în martie 2018. 

"Trebuie să fie un fost jucător, care a evoluat la un nivel cât mai înalt, trebuie să aibă diplomele necesare, să știe puțină administrație. Cineva care de câțiva ani se ocupă de probleme administrative.

Rolul acesta trebuie luat în serios. Nu poți să simți fenomenul dacă nu ai trecut pe acolo. Cred că Mutu putea să fie candidat la președinția FRF", a spus Mircea Sandu la TV Digi Sport.

Mutu a intrat în echipa FRF după ultimul meci jucat de echipa națională în campania e calificare pentru CM 2018, 1-1 cu Danemarca.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
636956183126358
Lucian Dimitriu  •  17 Octombrie 2017, 14:43

Asta este problema românilor. Ei își justifică alegerile numai cu argumentul "cred ca ar ...". Domnule Mircea Sandu, exceptând experiența Dinamo, ce alte performanțe manageriale îl impun pe Mutu ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează