FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mutu vrea să-și dea demisia de la FRF » Ce va face pe viitor: "Am vorbit cu Adi și a recunoscut"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 09:49

Adrian Mutu (39 de ani) a fost numit manager sportiv la FRF în urmă cu patru luni, însă acesta e gata să demisioneze pentru a deveni antrenor.

Florin Prunea susține că a vorbit cu oficialul FRF, iar acesta din urmă i-a transmis că vrea să urmeze o carieră în antrenorat, mai ales că recent a obținut Licența A de antrenor.

"Am vorbit cu Mutu și a recunoscut că nu-i place ceea ce face și vrea să fie antrenor. Lucrurile sunt clare. Mi-a zis că n-a avut ce face. A zis clar că nu-i place, a fost pus în această poziție numai că este campanie electorală", a spus Florin Prunea la TV Telekom Sport.

Mutu a ajuns la națională odată cu numirea lui Cosmin Contra în funcția de selecționer al naționalei, însă acesta din urmă are o relație excelentă cu Ionuț Lupescu, contracandidatul lui Burleanu la șefia FRF, și ar putea rămâne la cârma reprezentativei și după alegeri. Mai multe detalii AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Februarie 2018, 20:10

mutu a mirosit ceva sil lasa gurita cascata adica SPANIOLULantrenor de nat romana

marius.bxl
marius.bxl  •  14 Februarie 2018, 19:11

O sa zica mutu ca sa dus ca spion pentru generatia de aur

castaway
castaway  •  14 Februarie 2018, 14:28

Vorbe din gura lui Prunea...De ce nu la-ti sunat pe Mutu sa-l intrebati ? Daca tot v-ati uitat in gura lui Prunea , cel mai potrivit era , sa ne spuneti daca are rosu-n gat sau nu !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează