FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

N-a vrut să fie secundul naţionalei: "E contrar principiilor mele"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 16:53

Anghel Iordănescu a preluat conducerea băncii tehnice a naţionalei, iar unul dintre secunzii pe care voia să-i ia la echipă era chiar fiul său, Edi Iordănescu, dar acesta a refuzat propunerea.

Edi Iordănescu a explicat într-un mesaj pe pagina sa de Facebook care a fost motivul pentru care n-a acceptat statutul de antrenor secund la echipa naţională.

"1. Nu stiu cu siguranta daca A. Iordanescu si-a dat acordul sa preia echipa nationala.stiu ca nu era foarte hotarat,totusi informatiile de ultima ora par sa il indice cu sanse mari pt un raspuns pozitiv.

2. A fost o propunere de a colabora ca si secund din partea unui antrenor roman.mai exact intrebat daca as vrea sa fac parte din stafful lui in conditiile in care acesta va prelua nationala. am analizat propunerea,insa nu a mai fost cazul unui raspuns, pt ca negocierile au cazut intre cele 2 parti.

3. Nu voi face parte din stafful lui A Iordanescu in cazul in care acesta va prelua nationala, desi a fost o discutie in acest sens. ar fi contrar principiilor mele si in acelasi timp s-ar face loc pt interpretari,asta in ciuda cv-ului de secund,pe care scrie steaua si vaslui,3 ani de cupe europene si o primavara europeana.echipa nationala are nevoie de liniste si este cred eu alegerea corecta si morala.

4. Am terminat o etapa,cea de secund,am plecat pe un alt drum,pe care am ales sa il incep de la cel mai mic nivel,in ciuda opiniilor multora,in ciuda ofertelor de la liga 1 venite,o serie chiar mediatizate la vreamea respectiva si nu in ultimul rand in ciuda stapanirii de sine avand la baza o pregatire deja indelungata,in special teoretica. am ales un drum mai greu,poate mai lung,dar cred mai util.cred ca nu am gresit,am reusit in aceasta perioada sa imi definesc stilul de lucru si modul de organizare al muncii.

În ciuda mediului nu tocmai ok din fotbalul romanesc,sunt increzator ca pot avea in viitor realizari fara sa imi pierd deminitatea sau respectul si fara sa trebuiasca sa fac compromisuri ,asa cum multi mi-au spus in toata aceasta perioada. Bafta Romania !!", a fost mesajul lui Edi Iordănescu.

Citeşte şi: FRF propune noul staff al naţionalei şi anunţă jucătorii convocaţi pentru meciurile din noiembrie » Două surprize de proporţii

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 02:47
Postat de eagleye pe 25 Octombrie 2014, 17:00

Mos Ion Roata la nationala partea a 3-a.

.>)))))) ce rar te vedem...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 02:46
Postat de bamse1901 pe 25 Octombrie 2014, 17:21

nu facem foarte multa treaba nici cu tata Puiu

vom vedea, eu nu cred ca s-a ramolit chiar de tot.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 02:46

ce figuri...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează