FOTBAL  »  NATIONALA  »  VENITURI

N-are ca obiectiv calificarea la CM, dar e în top la bani! Suma încasată de Piţurcă în ultimele 6 luni de la FRF

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 20 octombrie 2012 15:48

Victor Piţurcă nu riscă demiterea chiar dacă nu va califica naţionala la Campionatul Mondial din 2014, dar cîştigă mulţi bani ca selecţioner.

Potrivit Click, Piţurcă n-a venit la procesul pentru stabilirea paternităţii fiului fostei sale amante, Vica Blochina, dar judecătorii au cerut direct de la FRF adeverinţa de venit a selecţionerului.

Conform adeverinţei, Piţurcă a cîştigat în ultimele 6 luni ca antrenor al naţionalei suma de 945.350 de lei, adică peste 200.000 de euro!

Federaţia i-a stabilit lui Piţurcă drept obiectiv calificarea naţionalei la Campionatul European din 2016, pînă atunci avînd ca ţintă formarea unei echipe puternice la naţională.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
whiteredarad
whiteredarad  •  21 Octombrie 2012, 10:30

Cred ca o parte din bani merg spre M.sandu.Nu cred sa fie asa de fraier ,incat sa nu isi ceara partea.E o supozitie.Dar la banii astia,Piturca il doare in dosul corpului de tot.Desigur ar vrea si rezultate,si calificari.El insa este un tip al trecutului,cu idei invechite,cu teoria ca "romanul sa invinga prin siretlenie,nu prin lupta fizica,caci este incapabil de asa ceva".De aici-ca Andone,ca multi altii,apararea este supraaglomerata,de obicei presingul e pasiv,static,mai mult individual,se joaca ,mai mult pe contre.Cind jucam cu o echipa din p[rimele 10 ale Europei (minus Italia) sintem martelati pe teren.In plus are ciudatenii,are interese personale (tip Gaman,Lung,Bornescu,Matel

fangigi
fangigi  •  20 Octombrie 2012, 20:38

si va mai mirati ca-i arogant....

nicolina2
nicolina2  •  20 Octombrie 2012, 19:59

la banii lui nu-i in stare sa mearga la stomato sa-si faca un detartraj cu ultrasunete si o albire a dintilor... parca bea cafea non stop... eu m-am saturat de Piti si ifosele lui... sa-i faca FRF-ul o oferta concreta lui Dan Petrescu ca si asa simt ca nu mai sta mult la Dinamo Moscova, lumea incepe sa-si piarda rabdarea dupa cum vad acolo...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează