FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Naționala continuă atacurile la adresa campioanei: "Steaua e în culpă, a propus o soluție amatoristă"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 19:18

Daniel Isăilă, antrenorul secund al naționalei României, a făcut o declarație dură referitoare la faptul că Reghecampf nu și-a lăsat jucătorii la echipa națională.

"Cei de la Steaua au venit cu o soluție amatoristă. Să joace 45 de minute la națională într-o zi, 45 în altă zi la echipa de club. Transformau jucătorii în niște navetiști. Asta nu era o soluție.

Noi n-am favorizat Steaua cu nimic și din punctul nostru de vedere, al stafului, Steaua e în culpă acum. Steaua a încălcat o decizie a Comitetului Executiv. Eu sînt convins că toți jucătorii ar fi vrut să vină la echipa națională", a spus Isăilă la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
dincolodenori
dincolodenori  •  12 Februarie 2016, 07:09

Isaila si amatorismul ......................VDPL

mixmax
mixmax  •  11 Februarie 2016, 23:55

du-te bah isaila la casa de pariuri cu jumulica , sau la pateuri cu suc acum ca cica s-a pocait trisorul!. CEx nu poate decide nimic peste regulamente si regulamentele spun ca nici un club nu poate fi obligata sa dea jucatori decat la nationala, in vreme ce voi in Turcia ati fost selectionata divizionara si atat. Ba mai mult CEx e in culpa si pt. ca nesocoteste regulamentele FIFA care specifica clar ca nationalele nu pot obliga cluburile sa cedeze jucatori decat la datele prevazute in calendarul FIFA. Asta insemna ca CEx nu poate decide in numele cluburilor sa cedeze jucatori in afara calendarului, ci FRF e obligata sa primeasca acordul fiecarui club in parte. Ia arata tu o hartie semnata de Steaua in care spune ca cedeaza jucatori la susaneau voastra?! Daca n-ai asa ceva, inchizi pliscul si dispari din peisaj ca incepi sa te cam dai zmeu pt un neica nimeni in fotbal!

1577211552603645
Foraje Puturi Apa  •  11 Februarie 2016, 23:21
Postat de zizu pe 11 Februarie 2016, 20:00

si asa e...fcsb e in culpa!

Măi moş Teacă du-te şi fă instrucţie cu izmenele- Izmene drepţi! Izmene pe loc repaus.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează