FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

Naționala din Kazahstan ironizată de Panduru: "Jucătorii se duceau după fentă până la jumătatea terenului"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 23:56

Basarab Panduru i-a ironizat pe jucătorii reprezentativei din Kazahstan, după ce au pierdut meciul de pe stadionul ”Ilie Oană” în fața României, scor 1-3.

"Prima repriză a fost una bună, dar mie mi se pare că adversarii au fost foarte slabi. Îţi trebuie fineţe să faci ce face Budescu. Dar nici asemenea adversari nu găseşte mereu, care se duceau pe fentă până la jumătatea terenului.

Iar la penalty, portarul nu putea apăra niciodată, indiferent de câte ori executa. Pleca cu jumătate de oră mai devreme. Dar Budescu a dat golurile din fazele lui, până la urmă", a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Octombrie 2017, 12:43
Postat de polistul68 pe 06 Octombrie 2017, 11:22

Amice, cel [putin acum are dreptate Pandi..hai sa fim realisti....asa echipa slaba, nu stiu cand mai prindem....

Natie dezechilibrata, tipic africana. La victorie, nunta, la infrangere, inmormantare. Prindem niste desculti si dupa ce-i batem, ne si vedem finalisti la CM.

polistul68
polistul68  •  06 Octombrie 2017, 11:22
Postat de Dan Dumitrescu pe 06 Octombrie 2017, 09:45

Si uite asa apare cate un frustrat cauia nu-i convine nimic. Cand pierdem suntem varza, cand castigam au fost aia slabi. Probabil ca in cazul in care ar fi fost el selectioner nu mai facea pe "durul". Nu a fost un meci care sa ne entuziasmeze dar a fost o victorie si prima dupa un lung sir de esecuri. Carcotasi de teapa lui Panduru se vor gasi mereu dar sper sa fie mereu Contra(zisi) de jocul echipei.

Amice, cel [putin acum are dreptate Pandi..hai sa fim realisti....asa echipa slaba, nu stiu cand mai prindem....

106452019897999
Eduard Girnita  •  06 Octombrie 2017, 10:53

Ce zmei am fost cu saraciile alea din Kazahstan , hai sa vedem si cu danezii cum o sa fie, tot asa? Ne mai umflam in pene atat?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează