FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - PORTUGALIA 1-1

Naționala feminină de fotbal a pierdut dramatic calificarea la Campionatul European, în fața Portugaliei

Foto: Facebook/FRF
Foto: Facebook/FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 17:00

Naționala feminină de fotbal a României a ratat calificarea la Campionatul European din 2017, după ce a remizat în meciul retur cu Portugalia, scor 1-1, la Cluj.

FINAL » România - Portugalia 1-1
Laura Rus '111/Norton '105+1 
*Scorul a rămas 0-0 după 90 de minute.

 Primele 90 de minute ale meciului s-au încheiat la egalitate, scor 0-0, iar Portugalia a deschis scorul la finalul primei reprize de prelungiri, cu un șut din inteiorul careului, expediat de Andreia Norton.

România a egalat în minutul 111, grație golului marcat de Laura Rus, dar fetele antrenate de Mirel Albon au pierdut calificarea din cauza regulii golului marcat în deplasare.

România a ratat calificarea directă la turneul final din Olanda după ce a terminat grupa din preliminarii pe locul al doilea, cu penultimul punctaj dintre echipele de pe locurile secunde.

La Campionatul European de anul viitor s-au calificat direct echipele câștigătoare din fiecare grupă și cele mai bune șase echipe clasate pe locul al doilea.

Echipa de start a României: Părăluță - Giurgiu, Havriștiuc, Ficzay, Olivia Oprea - Vătafu, Bortan, Voicu - Lunca, Ciolacu, Florentina Olar
Rezerve: Roxana Oprea - Sârghe, Rus, Tărășilă, Gorea, Bâtea, Goder
Selecționer: Mirel Albon

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  26 Octombrie 2016, 10:27

Spiritul de lupta al fetelor ar trebuii sa fie exemplu *** gen Stanciu sau Chipciu. Daum ar trebuii sa o ia pe Lunca la nationala masculina si sant sigur ca ar face mai mult decat aratarile selectionate la sugestia mafiei fcsbiste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  25 Octombrie 2016, 23:47

Ciudat. Toate echipele din Romania, indiferent de ramura sportiva, au ghinion in intalnirile internationale. Care o fi cauza?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Octombrie 2016, 20:41
Postat de raul1985 pe 25 Octombrie 2016, 20:25

Da jucatoarea noastra Lunca a cam gresit sportul. Pai Alibec si Budescu sunt paie in comparatie cu ea. Poate mai dam totusi un gol.

lunca are o viteza de senzatie pentru o femeie, care mai e si corpolenta, masiva, un fel de alibec. daca vedeai tot meciul ai fi observat ca a arat partea dreapta, le-a zapacit cu sarjele vijelioase, unele si de 40 de metri. dar nu a reusit mai multe nici ea, din pacate.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează