FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANALIZĂ

Ne-a păcălit! Nu e selecționer! E CLOVN! » Daum, cel mai slab antrenor din istoria naționalei. 7 întrebări frontale ale Gazetei pentru neamț

Nu e fotomontaj! E o ipostază în care Daum a fost surprins în anul 2009, la un festival tradițional din Germania. foto: Guliver/GettyImages
Nu e fotomontaj! E o ipostază în care Daum a fost surprins în anul 2009, la un festival tradițional din Germania. foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 00:03

 Gazeta de luni face o amplă radiografie a situației în care a ajuns naționala după eșecul de sâmbătă din Polonia, 1-3. 

Analiza din paginile 14-15 arată că Daum e cel mai slab antrenor din istoria echipei naționale: bilele negre din dreptul selecționerului, cum am ajuns la nivelul Andorrei, ce variante disponibile ar avea acum FRF să-l înlocuiască. 

Tabloul complet și toate detaliile din culise, în Gazeta de luni (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI)

ÎntrebăriLE ZIARULUI pentru selecţioner, după eşecul cu Polonia: 

  1. De ce a lăsat în afara lotului 2 jucători care împreună au produs în sezonul 2016-2017 peste 60 de goluri? E vorba despre Budescu şi Keşeru, în condiţiile în care România venea după 4 jocuri consecutive fără gol marcat.
  2.  De ce n-au fost convocaţi Hoban, campion în Isarel, dar şi Maxim, proaspăt promovat în Bundesliga?
  3. De ce Nicuşor Stanciu, fotbalist care a avut de fiecare dată evoluţii bune în tricoul echipei naţionale, a fost lăsat rezervă
  4. De ce a fost pus Chipciu să evolueze atacant stânga în condiţiile în care la Anderlecht a jucat toate meciurile ca atacant dreapta?
  5.  De ce, după ce Polonia a deschis scorul, Daum n-a renunţat la strategia cu 3 fundaşi centrali?
  6. E adevărat că jucătorii s-au plâns de antrenamentele din săptămâna dinaintea partidei şi că accidentările lui Dragoş Grigore şi Denis Alibec au survenit din cauza proastei gestionări a perioadei de pauză şi apoi a şedinţelor de pregătire?
  7. Extraîntrebare: # De ce ţine mâna la inimă în timpul intonării imnului României?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (100)
10204113608914360
Lucian Sarbu  •  12 Iunie 2017, 22:44

Cel puțin la prima întrebare pot răspunde eu în locul lui Daum: după cum a jucat cu DK la Cluj, Keșeru merita scos din lot toată viața, nu doar un meci.

merace
merace  •  12 Iunie 2017, 22:22

Nu e o clovnerie tot fotbalul romanesc? Le cad mastile doar cand ajung la puscarie...

fangigi
fangigi  •  12 Iunie 2017, 19:53
Postat de magic4ever pe 12 Iunie 2017, 11:09

Eram sigur ca daca ajunge Budescu la FSCB incepe campania PRO Budescu la echipa nationala...cand era la Astra unde a marcat o parte din cele 60 de goluri de care mentionati de ce nu faceati articole PRO Budescu???A marcat golurile astea in tricoul lui FCSB de ati inceput acum campania sau sunteti oamenii lui Becali???

Plus noua campania de aducere din nou a unui selectioner fcsbist care sa joace cum canta ciobanul repetent!

Vezi toate comentariile (100)
Comentează