FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CHILE 3-2

NOTE GSP » 5 fotbaliști au impresionat în meciul cu Chile, 3-2 » Cine a fost cel mai bun și cine a dezamăgit

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 10:50

România s-a impus prima dată pe teren propriu în mandatul lui Christoph Daum, 3-2, într-un amical Chile, disputat la Cluj.

"Tricolorii" au fost conduși cu 2-1 la pauză, dar în a doua repriză, profitând și de omul în plus, au jucat excelent, întorcând prin Stanciu și Băluță.

Fotbalistul care a impresionat cel mai mult a fost Nicolae Stanciu, marcatorul unui gol. Acesta a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare a meciului.

Și Alexandru Băluță, care a debutat aseară în națională, a avut un joc bun și a fost notat cu 8, în timp ce Chiricheș, Rotariu și Stancu au primit 7. 

Pantilimon, Benzar și Răzvan Marin au dezamăgit și au fost notați cu 5. Fundașul Medel, capitanul chilienilor, a fost cel mai slab jucător, primind nota 4, după ce a fost eliminat în minutul 33.

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
6.6.6
6.6.6  •  14 Iunie 2017, 14:11

ha ha ha ha ha! inutile note in contextul dat! de ce n-a luat stanciu 9 in meciurile cu Polonia? a avut o jena, il minca in dos! ha ha ha ha ha

yoomanga
yoomanga  •  14 Iunie 2017, 12:26

Si mai sariti ca arsi la declaratiile dui Daum, bai natarailor cum sa dati notele astea? cum sa-i dai 7 lu' Stancu??? Cate ocazii a ratat? Hanca a fost cam cel mai bun de pe teren dar voi il pupati doar pe marele (care de fapt e mic) Neicusor.

tanasevictor
tanasevictor  •  14 Iunie 2017, 12:21

Si Chiriches si Tosca sant departe de forma de altadata Au fost adevarati fotbalisti cei care s-au distrat pe langa ei

Vezi toate comentariile (5)
Comentează