FOTBAL  »  NATIONALA  »  STADION CRAIOVA

Noul "Ion Oblemenco", gazdă pentru un supermeci? Burleanu: "Luăm în calcul Craiova"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 17:43

Compania Națională de Investiții a anunțat când va fi gata stadionul " Ion Oblemenco": după data de 10 octombrie, pe arena din Craiova se vor putea organiza meciuri.

Răzvan Burleanu a anunțat și el că are de gând ca unul dintre următoarele meciuri amicale ale României să se joace acolo. Printre posibilii adversari se numără Portugalia. 

"Suntem în discuţii foarte avansate. Nu putem anunţa oficial, fiindcă în momentul de faţă sunt echipe care mai au şanse la calificare. Am stabilit ca echipa naţională să joace în ţară, acolo unde infrastructura permite.

Avem în calcul să mergem şi la Craiova. Acum nu suntem decişi, pentru că aşteptăm şi un răspuns din partea celorlalte federaţii. Să vedem dacă cele două meciuri vor fi în ţară. Sau unul în ţară şi unul în deplasare", a declarat Burleanu conform TV Telekom Sport.

Arena care va avea 30.000 de locuri ar putea fi inaugurată chiar la partida dintre CSU Craiova și FCSB, care se va disputa în jurul datei de 28 octombrie.

DATE DESPRE  STADION

Cost: 53,3 milioane de euro
Suprafața desfășurată: 54.000 mp
Capacitate: 30.944 locuri
Locuri presă: 240
Locuri VIP: 440
Înălțime: 51 de metri
Tabele: 2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
915130541905898
Gabi Simon  •  08 Octombrie 2017, 11:32

Sint de parere ca nu e bine pentru Craiova sa joace meci de inaugurare pentru prima data in campionat cu Steaua

Vezi toate comentariile (1)
Comentează