FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

Nu are mentalitatea necesară pentru Mondiale? Atac din curtea Stelei la Tătărușanu: "De ce gândește așa? E deplasat!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 18:37

Tătărușanu a spus că nu ar reprezenta un eșec o eventuală necalificare la CM din 2018. Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, îl contrazice pe portarul naționalei și spune că e inadmisibil ca un fotbalist să gândească așa.

"Orice calificare contează. O necalificare ar fi clar un eșec indiferent cu cine jucăm. Mi se pare puțin deplasată declarația conform căreia o necalificare n-ar reprezenta un eșec. E un eșec clar pentru că atunci când intri într-o competiție îți dorești să joci în ea, să o câștigi", a declarat Helmuth Duckadam la Digisport.

"Pe Alibec îl văd titular cu Armenia și Kazahstan. Poate crea pericol mai mare decât ceilalți atacanți" Helmuth Duckadam

Meciurile Armenia - România și Kazahstan - România vor avea loc pe 8, respectiv 11 octombrie. Ambele partide vor începe la ora 19:00 și vor fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
vardare
vardare  •  08 Octombrie 2016, 04:34

un portar prost dintr-o generatie si mai proasta ca el. Lipsa de trac nu e venita din stapanire de sine bazata pe nervi de otel. Eo temelie groasa de nesimtire si miserupism. Un portar care a prins niste zile norocoase ce i-au adus suficieta notorietate sa poata fi vandut in profit. Lafel de prost este si Ali-bec.....care straluceste ca un bec de cherhana in bezna din Delta Dunarii

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Octombrie 2016, 20:05
Postat de ovidiu_3003 pe 07 Octombrie 2016, 19:07

Tatarusinea este un portar prost ...nimeni sanatos la cap nu l ar baga in poarta ...Kascheta s a convins de asta ...

Tu nu esti "specialistul" ala care ne spunea ca Romania nu are cum sa rateze semifinalele la Euro 2016? Si tot tu esti ala care ne spunea ca batem Albania cu 10-0? Imi aduc aminte bine de tot ce spuneai tu si alti "mari specialisti" de pe aici, eu m-am convins ca va pricepeti foarte bine la fotbal....Si da, Ivan e mai bun ca Ronaldo.

catalin_cj
catalin_cj  •  07 Octombrie 2016, 19:25
Postat de ovidiu_3003 pe 07 Octombrie 2016, 19:07

Tatarusinea este un portar prost ...nimeni sanatos la cap nu l ar baga in poarta ...Kascheta s a convins de asta ...

De aia îl țin aia de la Fiorentina, de prost. Un portar bun are și fundași buni. Daca nu te poți baza pe fundași intervin multe probleme. Eu mai degrabă cred ca nivelul de implicare și interes e mult mai mic la națională.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează