FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nu e film horror, e comedie » Episod nou dintr-o serie de încurcături pe care le-a provocat Iordănescu în ultima vreme

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2015 21:22

Jucătorii i-au tradus porecla “Tata Puiu” în engleză, Father Chicken, o ironie din partea lotului față de un tehnician care uită numele propriilor jucători și nu face diferența dintre fotbaliști români și străini.

Comportamentul selecționerului nu mai seamănă deloc cu al tehnicianului Iordănescu de la mijlocul anilor ‘90, în faţa căruia “leșinam de frică dacă se enerva și-i cădea șuviţa peste frunte”, după cum povestea Dorinel Munteanu. Relaţia prezentă dintre fotbaliști și antrenorul “naţionalei” nu mai e horror pentru jucători, a devenit comedie.

E de notorietate lapsusul lui Anghel Iordănescu de la prima conferință de presă după ce a fost instalat la națională. Astăzi, în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, sau pe platforma digitală, afli ultima gafă a lui Iordănescu, după meciul cu Grecia.

ALTE SUBIECTE EXCLUSIV PRINT

✓ Naționala în alb și negru: 5 bile albe și 5 bile negre ale primei reprezentative

✓ Lupescu pune degetul pe rana "tricolorilor": "Sîntem fără perspective, ne facem de rușine!"

✓ El a fost omul cheie. cine a scăpat-o pe Steaua de Țucudean. Cît au cheltuit roș-albaștrii cu atacantul și ce clauze speciale avea în contract

✓ Reportaj la dublu cu Ghohere și Essombe. Vor să calce pe urmele cuplului N&D

✓Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
10207215763257869
Marco Boca  •  09 Septembrie 2015, 15:41

nenea puiu idolii au ochi dar nu vad au urechi dar nu aud mai lipsea aghiasma ca si asa toti numai gura e de ei TORJE e cu trompeta?Am ajuns sa ne facem cruci cind intra in teren crezind ca D zeu te ajuta fals.

speedy73
speedy73  •  09 Septembrie 2015, 11:27
Postat de Ionutz Iriciuc pe 09 Septembrie 2015, 10:33

O fi senil omu`!

asupra acestui fapt sa nu ai nici o indoiala! las' ca niciodata nu a fost el vreun geniu, acum mai e si varsta. dar nu e mai putin adevarat ca si daca il aduci pe mourinho la nationala, mult mai mult nu are ce face. ne-am lamurit si cu budescu, si cu maxim...sanmartean, keseru, torje...pur si simplu, nu ai cu cine juca, cel putin in atac. apararea...ma rog, nu ai ce sa-i reprosezi. e adevarat ca nici nu a avut adversari seriosi, dar cand o echipa ia un singur gol in 8 meciuri, e stupid sa reprosezi ceva apararii. cel mult poti spune ca meciurile nu au fost concludente (ceea ce sunt de acord)

878277948903640
Ionutz Iriciuc  •  09 Septembrie 2015, 10:33

O fi senil omu`!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează