FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Nu-i dă șanse lui Burleanu la alegerile FRF: "Nu ia nici 50 de voturi" + Atac la oamenii șefului FRF

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 17:40

Florin Prunea, unul dintre cei mai aprigi contestatori ai lui Răzvan Burleanu, spune că Generația de Aur e alături de Ionuț Lupescu în ceea ce privește alegerile prezidențiale de la FRF.

"Asociația Generația de Aur îl susține pe Ionuț Lupescu. Chiar dacă noi am pus o presiune constantă pe el, Ionuț s-a întors pentru că membrii afiliați îl doresc la FRF. Noi am început campania cam de un an de zile.

Tot ce am făcut până acum a fost pentru Ionuț Lupescu. Toți avem obligația să muncim pentru a reda fotbalul celor care se pricep. Va fi o conferință de presă în care Ionuț își va prezenta programul", a declarat Prunea la TV Digi Sport.

Prunea preconizează că Burleanu n-are nicio șansă în fața lui Lupescu: "Băieții ăștia de la FRF au turbat când au ajuns să ia diurne de 500 de euro. Burleanu nu o să facă 50 de voturi pe 18 aprilie. Ne oprește lumea pe stradă și ne întreabă de ce nu facem nimic pentru fotbalul ăsta, să le redăm fotbalul. Ionuț va răspunde frumos, dar cei care-l ajutăm trebuie să spunem adevărul. Burleanu minte cum respiră. Vochin parcă s-a mai înnegrit un pic de când și-a anunțat Lupescu candidatura".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
zica10hagi
zica10hagi  •  13 Februarie 2018, 12:01

Nici o sansa cu Burli . Generatia de tinichea ( pardon de h'aur ) a pus mana pe putere cu ajutorul PSD . Usor usor se revaface cooperativa aia care o stiam cu totii inainte de anii '90 . Alte vremuri , alta gashka ! Numai ca acum la butoane vor fi penalii si machedonii spalatori de bani . Ce mi-e tata Jean cu Sandu ......... ce mi-e Lupescu marioneta Gica , Gica & Gigi :)))) apropo astia abia acum au aflat de Generatia 3 G :))) le-ar mai trebui un G ca suntem in 2018 si suntem pe semnal 4G . Deci Gica - Gica - Gigi si Giovani ! :))))

mountytoma
mountytoma  •  13 Februarie 2018, 09:55

daca prunea crede ca ii va fi usor, se inseala amarnic! DNAul e in spatele lui burleanu, si multi conducatori de club se stiu cu musca pe caciula! va fi nevoie de eforturi uriase ca sa convinga lumea ca burleanu poate si trebuie inlaturat din fotbal!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  12 Februarie 2018, 21:06

Chiar imi doresc sa vina Lupescu si Prunea la conducere. Sa aud in ormatorii ani aceleasi versuri repetate la infinit: Burleanu a distrus fotbalul si noi nu avem ce face.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează