FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

O nouă variantă pentru Contra: "Ar trebui să antreneze și Dinamo, și naționala"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 21:21

Fostul internațional Liță Dumitru a lansat o nouă variantă pentru Cosmin Contra, având în vedere că tehnicianul nu și-a definitivat încă negocierile cu Dinamo.

Liță Dumitru este de părere că "Guriță" ar trebui să antreneze în același timp Dinamo și echipa națională a României.

"Când Contra a venit la Dinamo, am spus că va reuşi să îndeplinească toate obiectivele. A venit cu o atitudine senzaţională, cu răutate, cu aşezare. A pus echipa foarte bine pe teren, i-a organizat să nu ia gol şi i-a învăţat să dea goluri. E greu să o baţi pe Dinamo la ora actuală.

Contra ar trebui să antreneze echipa naţională. Dar şi pe Dinamo. Să nu-i lase, pentru că e pe un drum senzaţional şi e un antrenor foarte, foarte bun", a spus fostul mijlocaș la TV Digi Sport.

Cosmin Contra a ajuns pe banca lui Dinamo la finalul lunii februarie, după plecarea lui Ioan Andone și a înregistrat până acum 7 victorii, 3 egaluri și două înfrângeri, în toate competițiile.

Citește și:

Ultima oră » Mutu a oferit o veste URIAȘĂ fanilor dinamoviști: "Suntem foarte aproape să ne înțelegem" + Atac subtil la Andone

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
9orthopaedic
9orthopaedic  •  29 Aprilie 2017, 10:04

cine ma? fonfanila asta !! de-abia leaga 2-3 propozitii... el il imita pe cholo ,isi ridica nadragii, topaie ca un apucat si racneste ca, ca cholo...:)))

ortega
ortega  •  29 Aprilie 2017, 08:12

Bețvanul Liță o fi servit ceva ...

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  29 Aprilie 2017, 08:03

Gurita, decat codas la oras(spania) mai bine fruntas in satul(romania) tau!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează