FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

Oferte pentru un internațional român care a jucat cu Olanda! Marica a vorbit despre transfer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 19:59

Fundașul stânga de la Viitorul, Cristian Ganea, a avut o evoluție modestă aseară, pentru echipa națională, în amicalul pierdut categoric cu Olanda, scor 0-3.

"Are ceva oferte, chiar din Spania, din ce știu eu", a zis Ciprian Marica la TV Digi Sport. 

Fotbalistul ar fi intrat în vizorul formaţiei spaniole Athletic Bilbao. Informația a fost dezvăluită de cotidianul iberic AS.

Spaniolii notează că directorul sportiv al bascilor, Jose Mari Amorrortu, îl urmărește cu atenție pe român și crede că acesta ar fi o soluție ideală pentru banda stângă a echipei spaniole.

Ganea și-a început cariera de fotbalist la Basconia și Indartsu, la nivel de juniori, în Țara Bascilor, acolo unde locuiesc părinții lui, și a mai jucat și pentru echipa a 2-a a celor de la Mallorca înainte de a ajunge la Viitorul.

600.000 €este prețul pe care spaniolii spun trebuie să-l plătească Bilbao pentru a-l lua pe Ganea 

1.200.000 €este cota lui Cristi Ganea, potrivit transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
roadghost
roadghost  •  16 Noiembrie 2017, 13:16

Hahaha wow...pai sigur, in cazul in care nu stiati, s-a descoperit ca Ganea are sange de basc din Bistrita, precum si ceva descendenta klingoniana...stiam ca Bilbao aduce numai basci, sau macar nascuti acolo sau cu macar un parinte basc...a culege capsuni acolo si a mesteca ocazional guma din tara bascilor nu cred ca te califica...ah da, ca sa nu pomenim si de valoare:)))

of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  16 Noiembrie 2017, 09:47

La Bilbao nu ajung doar basci? Ce sa caute un roman? Era mai credibil daca spunea Atletico Madrid...

blatistu49
blatistu49  •  15 Noiembrie 2017, 21:01

e un jucator lent mereu a fost depasit si BENZAR e lent dar centreaza bine

Vezi toate comentariile (5)
Comentează