FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

OFICIAL A plecat și omul de încredere al lui Daum » Comunicatul Federației

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 18:55

Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi rezilierea contractului lui Ionuț Badea, unul dintre secunzii fostului selecționer Christoph Daum. 

"După ce colaborarea lui Christoph Daum cu Federația Română de Fotbal a ajuns la final, președintele Răzvan Burleanu a avut astăzi o discuție și cu Ionuț Badea, antrenor secund al fostului selecționer al primei reprezentative.

În urma acestei întâlniri, Ionuț Badea și Federația Română de Fotbal au convenit asupra încheierii colaborării începând cu data de 21 septembrie 2017.

Federația Română de Fotbal îi mulțumește pentru munca depusă pe banca echipei naționale de fotbal a României și îi dorește mult succes în activitatea viitoare!", se arată în comunicatul postat azi pe site-ul FRF. 

În vârstă de 41 de ani, Ionuț Badea a devenit secundul lui Anghel Iordănescu la națională în 2014, alături de Viorel Moldovan și Daniel Isăilă. De altfel, Badea a fost singurul care a rămas secund și după venirea lui Christoph Daum.

De-a lungul carierei de antrenor, Badea a mai antrenat la FC Argeș, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, U Cluj, FC Brașov și Oțelul Galați.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  21 Septembrie 2017, 21:54

La munca de jos, bade!

breitner
breitner  •  21 Septembrie 2017, 19:44

Si ce sa-ti povestesc, neica-nimeni a ramas fara contract!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează