FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

OFICIAL Încă un amical » "Tricolorii" vor juca o partidă de verificare cu 4 zile înainte de meciul cu Spania

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 11:33

România se pregătește intens pentru EURO 2016, iar FRF a parafat un nou amical.

Federația a anunțat pe site că pe 23 martie România va juca un amical cu Lituania, care se va disputa în țară. FRF va anunța în perioada următoare locația și ora de disputare a meciului.

La patru zile după meciul cu Lituania, pe 27 martie, România va juca un amical contra Spaniei, partidă ce se vrea a se juca pe Arena Națională.

În plus, pe 3 iunie 2016, România va juca un amical cu Georgia. Partida se va disputa în țară, fiind ultimul meci disputat înainte de plecarea în Franța.

În prezent, selecționata divizionară a României se află în cantonament în Turcia, acolo unde va juca trei partide de verificare, cu Torpedo Kutaisi, Zimbru Chișinău și Beroe Stara Zagora.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
radookoo
radookoo  •  29 Ianuarie 2016, 16:10

mai da interesanti sunteti....dupa ce Burleanu acum cateva zile la conferinta de presa a anuntat ca se va juca un amical cu Lituania veniti voi sa va dati mari ca ati depus munca gasind pe site-ul federatiei ca Romania va juca un amical cu Lituania!!!!

rumunek
rumunek  •  29 Ianuarie 2016, 12:48

Doua meciuri bune cu 3 zile intre, plus 3 zile obligatorii inainte de primul, uite cantonament al Nationalei de o saptamana. La sfarsitul lui martie, mult mai relevant pentru CE din iunie. Asa mergem 2 saptamani ianuarie, in Turcia pe un sfert de milion de euro, sa povestim ce barbati vom fi la vara in finala.

ortega
ortega  •  29 Ianuarie 2016, 12:21

Un amical cu Vanuatu sau Cook & Cocos Island , n-ar merge ... ? Adversari de calibrul *** Papa Chicken ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează