FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Șefii FRF l-au remarcat cu Danemarca tocmai pe fotbalistul a cărui prezență pe teren e suspectată de un fost internațional

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 21:06

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, l-a lăudat pe Andrei Ivan, subliniind că vârful lui CS U a intrat mai bine decât Alibec în meciul dintre România și Danemarca (0-0). 

"Spre deosebire de Alibec, care nu a reușit să țină mingea, Ivan a reușit să câștige două dueluri în 5 minute", a declarat Andrei Vochin la TV Dolce Sport. 

Andrei Ivan a intrat în minutul 85 al partidei de la Cluj Napoca, în locul lui Alex Chipciu, aflându-se la debutul într-un meci oficial pentru prima reprezentativă.

Ionel Ganea are suspiciuni legate de convocarea lui Ivan și mai ales de faptul că Daum l-a și băgat cu danezii. "În condițiile în care la echipa de club antrenorul lui, Mulțescu, se plânge că Ivan n-a mai marcat de o lună,  tu îl iei și îl bagi cu Danemarca? Mă pot gândi că cineva încearcă, de fapt, să-i urce cota", a spus fostul atacant al naționalei la TV Sport ro. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
brandremist
brandremist  •  28 Martie 2017, 09:06

De parcă ne-ar fi ajutat cu ceva duelurile lui Turbincă! Așa și Rotariu a reușit un dribling frumos când a trecut pe partea dreaptă. Și? Totul a fost în zadar. Ivan a fost praful în ochi pe care ni-l aruncă Daum când spune că promovează tinerii... în minutul 85. Cum s-a întâmplat și cu Nedelcu&Țîru în minutul 90. Omul voia să țină de rezultat.

10154240479899321
Marius Gherghina  •  28 Martie 2017, 09:00

Ganea daca tu erai in locul lui Daum si mai era 5 minute de joc, era 0-0, schimbasei pe Keseru cu Alibec si aveai nevoie de puncte ce schimbare faceai in conditiile in care ru aveai un singur atacant pe teren ca as jucam noi cu un atacant si 2 inchizatori nu bagai ma atacant in teren sau mai bagai un fundas, generatia de aur avea 2 atacanti jucam un 4-4-2 standard nu 3-2-4-1 practic joc 5-4-1 bagti voi inchizatori pintili ala facea numai faulturi mare jucator cand a jucat romania cu un singur atacant doar cand se apara, cu italia, spania, franta dar avea 4-1-4-1 un inchizator si mai avea ceva un Popescu in aparare, un Dorinel care acoperea si partea lui Hagi care avea liber pe teren plus un pasator excelent si mai avea ceva un atacant care se demarca nu sta pe loc cum sta Keseru, asa ca Dl. Ganea dvs. antrenati ceva sau va doar cu parerea????

gicab
gicab  •  28 Martie 2017, 07:58

Jijica își mai lua o teapa olteneasca dacă dădea banu'

Vezi toate comentariile (23)
Comentează