FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

Oficialii Stelei se gândesc deja la meciul cu Dinamo: "Va fi altceva!" » Atac la adresa echipei naționalei: "Nu avem nicio șansă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 11:41

Helmuth Duckadam e convins că Steaua va învinge Dinamo în meciul de pe 2 aprilie. Președintele de imagine e convins că dacă echipa va scoate 6 puncte în următoarele două partide, titlul de campioană va fi tot mai aproape. 

"Cred că la meciul cu Dinamo vor veni în jur de 25 de mii de oameni, pentru că jocul nostru este în creştere şi altfel vor stă lucrurile în acest play-off.

Dacă vom bate pe Viitorul şi pe Dinamo, putem vorbi despre titlu", a zis Duckadam la Sport Total FM. 

....despre națională: "La naţională nu cred că mai avem şanse, chiar dacă batem Danemarca, dar asta şi pentru că nu arătăm cine ştie ce la acest nivel!

M-am aşteptat la altceva odată cu venirea domnului Daum, dar văd că jucăm acelaşi fotbal", a mai zis oficialul Stelei. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
ortega
ortega  •  15 Martie 2017, 21:57

Oficialii Stelei ... Păi *** ăsta e oficialii Stelei ? Oficialii Stelei sunt Talpan și Lacătuș , *** . *** , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brandremist
brandremist  •  15 Martie 2017, 18:36

Jucăm tot 4-2-3-1 și avem 90 % același lot ca la Euro. Ce să se schimbe? Daum a dat și interviu în care se bucură că i-a "redescoperit" pe Pintilii și Prepeliță.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Martie 2017, 17:02
Postat de conasu_boeru pe 15 Martie 2017, 15:17

De când e Duckadam.....oficial ?! El e un personaj care latră și el una-alta pentru banii ăia amărâti primiți pomană ! Ei se gandesc săracii că atatea umilințe nu au mai suferit într-un interval așa scurt...niciodată ! Dacă mai le dăm una le ia Becali buteliile !

care umilinte ,ca ati batut 3 meciuri din ultimele 9 in care nu ati pierdut cu steaua ?? si doar pentru palmares,inca dinamo nu a castigat nimic,sa nu uitam ca au fost 7 victorii consecutive ale stelei ,si 13 meciuri fara infrangere ,inainte de aceste 9 meciuri ,asa ca somn usor,vb la sfarsitul campionatului ! cat despre DUckadam,este un mare caracter,si un mare jucator,ca sa il jigneasca un nimeni ca tine ,sau ca altii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează