FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Olăroiu a comentat situația în care se află Daum: "Trebuia să spună de la început că echipa nu are valoare. Nu a evaluat bine"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 18:08

Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Al Ahli Shabab, consideră că selecționerul Christoph Daum n-a procedat bine când a spus că naționala României n-are valoare, dar a venit la cârma "tricolorilor".

"Cred eu că atunci când mergi la o echipa, ştii potenţialul pe care îl ai. Adică eu dacă mă duc acum la Al Ahli şi spun că echipa nu are valoare, e uşor să spun că nu are valoare, numai că trebuie să fi spus înainte lucrul asta. Acum, nu ştiu câtă valoare şi nonvaloare există dar cred că trebuie să îi spui unui om înainte de a te apuci de treaba.

Asta e un lucru pe care îl fac eu, alţi antrenori pot gândi la fel. El, probabil, nu şi-a dat seama la început sau nu a evaluat bine lucrurile, eu îţi spun ce gândesc eu. Ce a făcut el, e treaba lui", a declarat Cosmin Olăroiu la TV Dolce Sport.

LOT ROMÂNIA

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 44/0), Costel Pantilimon (Watford, 25/0), Florin Niță (FCSB, 0/0)

Fundași: Bogdan Țîru (FC Viitorul, 2/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 47/0), Valerică Găman (Karabükspor, 13/1), Alin Toșca (Betis, 7/0), Romario Benzar (FCSB, 7/0), Steliano Filip (Dinamo, 7/0), Cristian Ganea (FC Viitorul, 1/0), Sergiu Hanca (Dinamo, 2/0)

Mijlocași: Eric Bicfalvi (FC Ural, 4/0), Răzvan Marin (Standard, 7/1), Nicolae Stanciu (Anderlecht, 14/6), Mihai Pintilii (FCSB, 36/1), Alexandru Băluță (CSU Craiova, 1/1), Ciprian Deac (CFR Cluj, 11/0), Alexandru Maxim (Mainz, 27/1)

Atacanți: Andrei Ivan (FC Krasnodar, 5/0), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 28/4), Bogdan Stancu (Bursaspor, 50/14), Florin Andone (Deportivo, 15/1), Adrian Popa (Reading, 21/3)

Lista adițională: Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Cosmin Moți (Ludogorets, 10/0), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb, 17/0), Ionuț Nedelcearu (Dinamo, 0/0), Dragoș Nedelcu (FCSB, 1/0), Constantin Budescu (FCSB, 4/2), Dorin Rotariu (Club Brugge, 4/0), Gheorghe Grozav (Karabükspor, 15/3), George Pușcaș (Benevento, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 2/0), Cătălin Golofca (FCSB, 0/0)

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
9orthopaedic
9orthopaedic  •  19 August 2017, 11:07

bai postaci ametiti si cand va veni un antrenor smart cu sange in instalatie ( gen petrescu, olaroiu,) pe astia cu limba lata ,contra cu al sau shhhhh ,il excludem, e de duzina) )si o sa inceapa sa mearga jucaria...ce o sa faceti gargaragiilor???

9orthopaedic
9orthopaedic  •  19 August 2017, 11:01

niste carnatzari ,,de geniu,, recte @dan2010 si @haideusicfr gavaresc si ei ca tot e vara si trebuie sa transpire... ura patologica se revarsa gretos ...de ce tinta e marele club Steaua ? ptr ca succesele ii macina la radacina , le mistuie intestinele, le devoreaza mintile... unul peroreaza ineptii,afirmand hapciupalitic, cat de grozav e pudratul asta de daum si ce lucruri trainice ar face el dar nu-i lasat in pace...:)))haida,de !!!! clujanul, e mai subtil...o echipa umflata politic cu un patron cel putin nefrecventabil plin de artificii financiare in cap fura la greu ,face o figura frumoasa intrun an, ,,afara,, si de aici stericale, vai ce buni suntem noi !!! e vorba de o,,farama,, de timp in comparatie cu evolutia mirabolanta a Stelei...asta cu mirabolanta e ptr postacii enumerati..:))) Saraciilor ! Aveti, ma, macar serviciu ???

torque07
torque07  •  18 August 2017, 23:00
Postat de dan2010 pe 18 August 2017, 19:33

Olaroiu "BS". Cand cineva te ia sa antrenezi, eu cred ca asteapta rezultate. Cine te ia cind spui ca o sa ai rezultate si echipa nu are valoare? Daum a evaluat situatia foarte bine. Incearca tot felul de solutii si o sa reuseasca daca e lasat in pace! O sa faca el bici si o sa si pocneasca....In ce contest a spus Daum ca echipa nu are valoare? Ce a spus Daum si ce s-a interpretat. Orice antrenor are satisfactie mai mare cind aranjeaza el lucrurile sa meraga... daca Daum e lasat in pace o sa le aranjezeze, daca nu il punem pe Hagi sa ne arate "valoare".....LOL

+1

Vezi toate comentariile (6)
Comentează