FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Olăroiu, la momentul adevărului! De ce a plecat de la Al Ahli și cum a fost blocat de șeici să preia naționala României

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 17:24

Cosmin Olăroiu a vorbit despre motivele care au dus la plecarea sa de la Al Ahli Shabab, deși în cei 4 ani și jumătate petrecuți acolo a câștigat 7 trofee.

"Când eram la Barcelona să mă operez, m-a sunat un prieten şi mi-a spus «Mister, eşti în Abu Dhabi, negociezi cu Al Ahli Jeddah şi ai cerut nu ştiu ce sumă?» Vă spun sincer că nici bună ziua nu le-am dat oamenilor de acolo. Nu a fost vorba de nicio negociere.

Eu am luat o decizie din mai mult considerente, printre care şi problema de la picior, care mă împiedica să-mi desfăşor activitatea cum trebuie. Era imposibil să negociez cu cineva în perioada asta. Au fost discuţii în presă doar de dragul de a fi.

Eu am cerut să plec. Încă din vară am vrut asta, era un proiect în care nu mă regăseam. Încă din vară le-am spus că vreau să plec, însă preşedintele mi-a transmis să mai stau. Am cerut întreruperea contractului deoarece eram tot mai departe de a câştiga", a declarat Cosmin Olăroiu la TV Telekom Sport.

A ratat naționala României

Antrenorul în vârstă de 48 de ani a vorbit și despre modul în care a fost oprit să preia echipa națională a României după plecarea lui Christoph Daum.

"În momentul în care a plecat domnul Daum, cei de la echipa naţională m-au contactat şi m-au rugat să discut cu conducerea clubului meu. Mai aveam contract până în luna mai, mai 2018. Nu am prelungit contractul şi chiar le-am spus că nu voi rămâne în continuare.

Am avut două discuţii foarte lungi pentru a mă lăsa să lucrez în paralel. Având cele cinci luni de contract, eu aveam practic două acţiuni la naţională. Trei. Era una în octombrie, în noiembrie şi martie. Cei de acolo au refuzat categoric şi mi-au spus că dacă nu am mers la naţionala Emiratelor, cum aș putea merge la naţionala României", a adăugat Oli.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
10153717967114175
Sebastian Alexandru  •  31 Decembrie 2017, 23:19

Dacă afirmația ”au spus că dacă nu am mers la naţionala Emiratelor, cum aș putea merge la naţionala României" este adevărată, asta denotă totala lipsă de respect pentru antrenorul pe care-l dorești doar plătindu-l cu bani el nemaiputând avea și sentimente, onoare, patriotism etc... Doar banii dictează pentru ei. Auzi ”naționala Emiratelor”....”cum (ar) putea merge la naţionala României?" Normal că-i lași cu bani cu tot și pleci când ești tratat ca sclavul banilor....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Decembrie 2017, 20:56

...esti un antrenor slab ...nu esti bun de nimik ...de ce sa vii in Europa ?...sa te faci de ras ?

para.para
para.para  •  31 Decembrie 2017, 20:25

"În momentul în care a plecat domnul Daum, cei de la echipa naţională m-au contactat şi m-au rugat să discut cu conducerea clubului meu." - pai bai gigistilor fecesebisti care impachetati peste folosind aceasta hartie drept ambalaj, nici sa mintiti poporul roman nu va duce capul. Cei de la echipa nationala nu au imputernicire sa negocieze sau sa puna antrenor la echipa, ci doar cei de la FRF. Baaaa, sunteti vai de mama voastra de fecesebisti pana in ultima secunda a anului. PS: vedeti ca idolul vostru din Pipera a tras cateva vanturi, repede cateva randuri despre miros.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează