FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Omul-cheie care poate decide soarta FRF: "Pe cine susține el, acela va câștiga alegerile"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 11:28

Dumitru Dragomir a vorbit despre alegerile pentru președinția FRF, care vor avea loc pe 18 aprilie.

Fostul șef al LPF consideră că Marcel Pușcaș, unul dintre candidați, va avea un rol important și că, dacă acesta nu va câștiga, candidatul care va avea susținerea lui are cele mai mari șanse la victorie.

"La alegerile FRF, au fost tot intervenţii, însă l-au ajutat şi Puşcaş cu Chivorchian pe actualul preşedinte. Dar Puşcaş trebuia să fie preşedinte. La Federaţie, Gică Popescu a fost trimis direct la puşcărie şi la fel s-a urmărit şi cu mine.

Ascultaţi la mine, pe cine ajută Puşcaş, acela va ieşi preşedinte. Dacă nu cumva chiar el. Dar dacă intervin din nou consilierii, oameni de la Servicii, oameni politici, și îşi mai bagă şi Dâncu coada, atunci tot Burleanu va câştiga. Sau poate îi va aresta pe toţi înainte de alegeri", a spus Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
merace
merace  •  05 Martie 2018, 00:04

Daca alegerile FRF se vor face cu vot la vedere, va fi ca la mafioti, ca sa se vada cine cu care boss tine! Dar cu vot secret, fiecare va putea vota dupa constiinta, fara teama ca va fi terminat daca afla sefii cum a votat!

mioriticul
mioriticul  •  03 Martie 2018, 19:07
Postat de mioriticul pe 03 Martie 2018, 17:43

Ce gainarii? Porcarii cit casa. (*** cu ele in portbagaj)

Q.E.D.

mioriticul
mioriticul  •  03 Martie 2018, 17:43

Ce gainarii? Porcarii cit casa. (*** cu ele in portbagaj)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează