FOTBAL  »  NATIONALA  »  IL LUCE, SELECȚIONER LA TURCI

Opinie acidă de Marius Mărgărit, după numirea lui Lucescu la naționala Turciei » "Ce gafă de imagine, burlenilor! Ați făcut-o, minușilor!"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 03 august 2017 13:40

De când s-au cocoțat la FRF, burlenii au părut interesați de un singur lucru. De imagine. Au dat cu var, au răzuit de pe pereți istoria și au înlocuit-o cu manifeste, au branduit, au rebranduit. Cică Mogoșoaia ar arăta mai frumos, camerele jucătorilor au fost renovate, remobilate, sala de forță schimbată.

Imagine, imagine, imagine. Planuri, proiecte, dezvoltare, progrese. Totul la viitor, pe un prezent în care fotbalul, în fapt principala lor ocupație, e tot mai rupt în cur.

De parcă imaginea, proiectele și promisiunile joacă în vreo ligă, la vreun turneu final.

Așa am ajuns ca Daum, angajat ca selecționer, să califice România la Mondialul de la anul și la mulți, mulți ani, a ajuns, de fapt, cel mai bine plătit designer, zugrav și promițător (ăla care promite) din fotbalul de la noi.

Între timp, Mircea Lucescu a ajuns selecționer la turci. Ar fi fost cea mai mare lovitură de imagine pentru burleni. Și tocmai pe asta au ratat-o. Cu doar o zi în urmă, Burleanu anunța că Daum rămâne până la finalul campaniei și după aceea se trage linie. Linia e trasă de mult. Adunând, scăzând, inventând, oricum ați da-o, sunteți pe minus. Pe minus rău.

Nu e problemă. În plan personal, ați ieșit pe plus. E o chestie de imagine, e tare rău, să te dai cu Merțu' după ce, în 2014, veneai la FRF în față, ca proletaru' și ziceai că o să faci totul transparent, bine și frumos.

Ați făcut-o! Minușilor!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
928854273813332
Ion Elisei  •  06 August 2017, 13:48

DE UNDE VINE BORFASUL ASTA CE CONDUCE F.R.F , A ADUS CA ANTRENOR UN PRAPADIT DE NEAMT , DE CE NU L-A NUMIT PE MIRCEA LUCESCU LA NATIONALA , IL DOARE-N COD PE DERBEDEU !

balauru48
balauru48  •  03 August 2017, 18:16

Articol gen fituica! In stilul lui Ioanitoaia, care ataca FRF de 3 ori pe saptamana. Cand FRF a ales antrenorul nationalei, Lucescu nu era disponibil! E simplu mai Margarit. Foarte simplu! Acum sesizeaza-l pe Stucan sa-mi verifice IP-ul. Poate sunt Burleanu, mai :)))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 August 2017, 17:55
Postat de Andrei Rani pe 03 August 2017, 14:46

Articolul asta l-ai scris si tu asa, sa te afli in treaba..cu ce bani il aducem noi pe Lucescu la nationala? Cine il plateste? Parca vad ca faceam imprumut la banca sa-i dam lui IL Luce, iar apoi, dupa vreo doua esecuri, il balacareati toti ca pentru ce ii dam atatia bani..

Am o altă idee: cum ar fi sa nu piardă lucescu alea 2 meciuri? Ce zici? Sau pornim de la ideea că dacă vine lucescu are voie sa piardă multe meciuri și sa nu spuna nimeni nimic ca deh...e Lucescu. Interesant e ca in Turcia e deja foarte criticată numirea lui. Stati sa vedeti acolo dupa un egal ce o sa apara in presa. Sau aia sunt buni si noi rai?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează