FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA 0-3

OPINIE GSP. Absurzii naționalei » Un răspuns greșit repetat de toți jucătorii după România-Olanda: "Când o să vă dați seama ce spuneți?"

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 23:36

Ce s-a schimbat după plecarea lui Daum? În afară de stema de pe tricouri și de faptul că Mutu a mai adăugat câteva grade de afectare când vorbește cu reporterii.

Deci, ce s-a schimbat? Aceasta a fost întrebarea maraton, care a circulat cu aplomb prin fața fiecărui responsabil de la națională, după înfrângerea cu Olanda, 0-3. Răspunsul? O placă repetată de oficiali, jucători, selecționer: s-a schimbat ATITUDINEA.

Consecvența răspunsurilor e oarecum uimitoare. Naționala și-a regăsit unitatea în mesaj, entuziasmul și a făcut o schimbare de amploare. Iată nestemata care a lipsit din jocul României. Atitudinea. Adică minimul absolut, minimul care nu depinde în niciun caz de antrenor. 

După ce a luat bătaie de la Huddersfield, 1-2, prima victorie a necunoscutei echipe de Premier League în fața lui United, după 65 de ani, Mourinho a fost un car de nervi. Cu câteva minute înainte ca portughezul să intre în conferința de presă, Andre Herrera făcuse un Chiricheș în fața microfoanelor și se împiedicase în motivele pentru înfrângere. Principala cauză, a spus jucătorul, a fost lipsa atitudinii.

Răspunsul lui Mourinho: "Bine, dacă așa e, hai să îl întrebăm pe Herrera de ce jucătorii nu au avut atitudine. Nu e rolul antrenorului să lucreze la atitudinea jucătorilor, e treaba lor, a jucătorilor (milionari n.red.), să fie motivați permanent. Fiindcă dacă nu au atitudine acum, ce îmi garantează că altădată o vor avea?".

Curat adevăr, Pantilimon, Chipciu și gașca.

Deci, înainte să spuneți că v-a revenit atitudinea, meditați la cauza absenței ei. Fiindcă vă arătați singuri spărturile din temelia de jucători profesioniști. Nu e vina lui Daum, nu e meritul lui Contra. E doar neputința voastră de a înțelege.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  15 Noiembrie 2017, 11:45

bai stoalfelor asta e ultimul refugiu unde v-ati retras de la dinamo. de aici popa va mai scapa. sper ca odata cu voi sa zboare si ziaristii care va tin in brate.

geogeo
geogeo  •  15 Noiembrie 2017, 11:19

Domnule Docan, la fotbalisti chestiunea cu "atitudinea" este mai degraba un stereotip verbal ca sa nu spuna alte lucruri cum ar fi: antrenorul nu stie sa ne aseze in teren, nu stie ce sa ne ceara, ne pune sa jucam pe alte posturi decat cele pe care dam randament, nu pregatim bine meciurile, nu ne cunoastem cum trebuie adversarii etc. Puteau sa zica fotbalistii intervievati asa ceva despre Daum? Pai, nu puteau si atunci o dau cu atitudinea.

the_gunner
the_gunner  •  15 Noiembrie 2017, 10:27

In sfirsit cineva pune la zid atitudinea pe care o are fiecare roman ,vouluntar ,sau nu . Ma,voi stiti cine sint io ? Asta-i atitudinea ! Pina si *** si habarnistul de Becali intreaba o tara intreaga - mai ,voi stiti cine sint i o ? Cind va disparea din DNA ( ADN )- ul romanesc lauda de sine si de natie ? Cind vor deveni romanii o natie de cinstiti ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează