FOTBAL  »  NATIONALA  »  NUMIRE

Opoziția salută numirea lui Popescu în funcția de consilier al premierului: "E o dovadă că fotbalul românesc va renaște"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 20:52

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale și un aprig contestatar al "regimului" Burleanu, salută decizia premierului Mihai Tudose de a-l coopta în echipa sa pe Gică Popescu.

"Sunt extrem, extrem de bucuros pentru numirea lui Gică Popescu în postul de consilier al prim-ministrului. E o dovadă că fotbalul românesc își dorește să renască și veți vedea că va renaște", a declarat Pompiliu Popescu

Prim-ministrul Mihai Tudose a anunțat miercuri seara, la Antena 3, că noul său consilier pe probleme de sport va fi Gică Popescu. Jobul acestuia va fi să coordoneze pregătirile pentru organizarea Europeanului din 2020 la București.

Vezi AICI o amplă dezbatere după numirea lui Gică Popescu în echipa premierului Mihai Tudose. Merită reabilitarea totală un fost mare sportiv, condamnat însă pentru fraudă împotriva statului?

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
306640699727631
Nae Ionescu  •  13 Ianuarie 2018, 10:47

chiar asa? a fost cumva rabilitat si noi nu stim? si daca da dece nu a dat stataul in judecata pentru nevinovatia lui? daca nu atunci sa stea locului si sa nu se bage. a fost un fotbalist bun dar pentru tara nu a adus nimic. s-a compromis la turci atit. daca un hoeness de la byern care conducea clubul si a adus cupe peste cupe tarii a fost prins si arestat fara mila dece se fac tot felul de discutii inutile cu genialul popescu? va intreb si eu ceva? daca un *** ar fi reabilitat chiar fiind nevinovat si si-ar deschide o gradinita v-ati trimite copilul la gradinita lui? hmmmM! mi-e teama ca nu . atunci cum ramine cu evaziune cu gashka machidoneasca becali? il vad pe tatuca hagi imediat cu tricolorul pe el... cel care fara o buna crestere nu s-a dus sa-l felicite pe claudiu niculescu pe cind a cistigat super cupa romaniei nu imi mai ramine nimic de adaugat. asa ca vedeti ca mai sint din astia prin tara... sau pe afara ca elan, gheara , popovicioiu, voiculescu , mazare, copos, fenechiu si alti borcea si becali. dece nu ar fi buni si ei? au dovedit ca au calitati mari in a inseala in a se descurca la diverse situatii si dupa psihologie ar insemna ca sint si inteligenti. ara balta peste nu va lasati. apropos nu sint suporterul lui burleanu dar omul nu a facut puscarie si mai stie sa si vorbeasca. are o baza de la care se poate porni pe cind astia cu facultati la seral care se mira inca de ce liniile de tramvai sint paralele sint destui. somn usor popor roman!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

289314878161625
Barbu Constantin  •  13 Ianuarie 2018, 06:39

felicitari pnl ca recunoaste superioritatea psd-ului.

doze
doze  •  12 Ianuarie 2018, 23:08

*** popescu si opozitia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează