FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA

Pal Dardai, dorit insistent în Bundesliga! Înlocuitorul a trecut pe la Barcelona şi Chelsea şi anunţă: "Banii nu sînt o problemă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 01:51

Pal Dardai a venit la naţionala Ungariei în septembrie 2014 după ce Attila Pinter a fost demis. Rezultatele au fost destul de bune, 2 victorii şi o remiză în meciurile oficiale, avînd în vedere că avea obictiv între 5 şi 7 puncte. 
Cum acesta e în grafic, ar putea rămîne selecţionerul Ungariei, însă este dorit de Hertha Berlin, unde s-a remarcat în cariera de fotbalist, avînd 297 de meciuri între 1997 şi 2011.

Dardai şi-a exprimat dorinţa de a antrena Hertha, iar presa maghiară susţine că mutarea are mari şanse de reuşită în săptămînile următoare.

Telesport.hu anunţă că înlocuitorul lui Dardai ar fi olandezul Henk ten Cate, antrenor care a trecut pe la Ajax, Panathinaikos şi a fost secund la Barcelona şi Chelsea, cînd cele două erau antrenate de Frank Rijkaard, respectiv Avram Grant.

Mai mult, Ten Cate a fost în această săptămînă în Ungaria şi şi-a manifestat dorinţa de a veni: "E o mare onoare pentru mine că este vehiculat numele meu. Însă nu e profesionist, Ungaria are acum selecţioner, în cazul în care nu va mai avea, atunci discutăm mai multe.

Am mai antrenat aici MTK Budapesta. A fost o experienţă frumoasă. Pentru mine nu banii sînt importanţi", a declarat tehnicianul olandez.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
xnread
xnread  •  21 Noiembrie 2014, 15:36
Postat de daccian pe 21 Noiembrie 2014, 06:52

Haha. Nu mi-am dat seama ca in poza nu e Dardai. ci surinamezul. :))) Au moace asemanatoare, doar la varste si valoare, difera.

Va salut.Intradevar se aseamana fizionomic fiind barbati,diferenta constand in tipul genomului suplinit de natura,antropometric spus cel expus in fotografie apartinand segmentului negroid iar celalalt purtand marca caucazoida sau europida dar asta,n-a fost o piedica in cariera lor fotbalistica la fel cum d-nii Duckadam,Boloni,Lacatus,unindu-se-n efort,au reusit sa ofere formatiei ros-albastre, clipe de neuitat ;-)

xnread
xnread  •  21 Noiembrie 2014, 15:20
Postat de zecs93 pe 21 Noiembrie 2014, 14:45

mi-l aduc aminte pe Henk Ten Kate, un antrenor f.bun, chiar ne-a batut si pe noi cand am jucat cu Panathinaikos aici in grupele europa league in anul 2009, cu scorul de 1-0 pt ei si fara suporteri, ce meci a fost ala !!!

Buna ziua.Dl Ten Cate e un tip cu experienta,desavarsit al jocul tactic dar si adeptul spectacolului in sistem 4-3-3 (Ajax) apreciat de nume celebre in lumea balonului rotund,printre care actualul suprem mancunian(dl Van Gaal) ori mai putin cunoscutul secund a celei de-a doua formatii a Barcelonei (dl Gabri) ultimul,recunoscand ca posibilul selectioner maghiar face parte din cercul restrans al antrenorilor favoriti ;-)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Noiembrie 2014, 14:50
Postat de daccian pe 21 Noiembrie 2014, 06:52

Haha. Nu mi-am dat seama ca in poza nu e Dardai. ci surinamezul. :))) Au moace asemanatoare, doar la varste si valoare, difera.

da.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează