FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Pancu îi dă o sugestie în atac lui Daum, înaintea meciului cu Danemarca: "Eu așa aș juca"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 19:37

Daniel Pancu este de părere că Daum ar trebui să-l aleagă pe Denis Alibec în atac pentru meciul cu Danemarca, în detrimentul lui Claudiu Keșeru.

"Keșeru e un jucător care se descurcă pe spații mici, într-o apărare aglomerată. Alibec e mai bun însă în fața echipelor care nu vin să se apere, și eu cred că asta va face Danemarca, va ieși la joc. 

Meciul cu Danemarca e decisiv, chiar dacă am văzut că selecționerul a dat o declarație în acest sens, că nu este un meci decisiv. Părerea mea e că dacă pierdem, șansele de calificare sunt zero", a spus fostul atacant, citat de TV Dolce Sport.

  • Meciul dintre România și Danemarca va avea loc pe 26 martie pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Martie 2017, 12:53

Daum saracul nu prea intelege in ce situatie e. El crede ca mai se poate califica fara o victorie in fata danezilor. El nici acum nu s-a prins ca valoric suntem pe locul 4 si in prisma rezultatelor suntem fix pe locul pe care suntem cu adevarat. Toata lumea vorbeste ca ne-a batut Albania la Euro. Pai cu noi au facut egal Muntenegru (cu mare noroc egal, ca in mod normal trebuia sa pierdem meciul ala), o tara cu mai putini locuitori decat Drumul Taberei si Militari (in jur de 600.000) faptul ca ne-a batut Albania (aproape 3 milioane) e privit ca o mare rusine nu ca ne face de ras Muntenegru. 3-0 ala cu Polonia e privit ca o mare realizare se pare de catre FRF. Repet si astept injuraturile romanilor supernationalisti: suntem VALORIC pe locul 4 in grupa asta. Nu conteaza clasamente, figuri, impresii despre sine pe care le avem noi. Ceilalti joaca fotbal, noi nu prea. Eu am sperat ca dupa venirea acestui neamt lucrurile se vor schimba. Nu s-au schimbat ...ba dimpotriva, au revenit obiceiuri romenesti de adus pe pile si servit gogosi in fata presei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close