FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 1-0

Panduru a luat foc după ce România a ratat calificarea la CM: "N-a fost în stare să câştige un meci 11 contra 11! Ce jucăm noi de fapt? Nu jucăm absolut nimic"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 23:36

Basarab Panduru a analizat în câteva cuvinte foarte dure prestaţia naţionalei României din această campanie de calificare pentru Mondialele de anul viitor. Reprezentativa noastră a pierdut astăzi pe terenul din Muntenegru, 0-1, şi a ratat orice şansă de a se califica la turneul final.

"Uitându-te la meci n-ai de ce să fii supărat că ai pierdut. În afară de un şut al lui Chipciu din prima repriză n-ai avut nicio ocazie de gol. De la începutul preliminariilor ai jucat prost.

N-ai câştigat niciun meci 11 la 11. E o mare problemă. Pe de altă parte, nu ştiu dacă Daum trebuie demis acum cu două etape înainte de final. Trebuie să-şi ducă crucea până la final", a declarat Panduru la TV Dolce Sport.

"Poate mă uit eu şi nu mai înţeleg nimic. Atacăm pe margine, pe centru? Dăm pe vârf, ce jucăm noi de fapt? Nu jucăm absolut nimic. Nu avem nicio idee. Nici el nu cred că ştie ce să le ceară" Basarab Panduru

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Septembrie 2017, 20:04

Fotbalul se joaca in echipe de cate 11 jucatori. Poate Panduru a uitat. B. Panduru face parte din "generatia de aur"? De unde incepe si unde se termina aceasta "generatie"?

909291405824686
Mihai Coman  •  05 Septembrie 2017, 06:36

Vorbeste Panduru..care a antrenat 11 echipe nu a castigat nimic si a fost dat afara de peste tot!si acum a devenit mare "expert" in analiza fotbalului?pe ce criterii sunt angajati acesti experti care nu a au castigat nmk ca antrenori dar dau sfaturi

masinameaeata
masinameaeata  •  05 Septembrie 2017, 00:23
Postat de Danut Ognean pe 05 Septembrie 2017, 00:04

rusineeee frf ! rusinee burleanu groparul fotbalului romanesc! rusineee daum ! rusinee jucatorilor care au fost doar marionete

DE ce Rusine Burleanu? Joaca Burleanu pe teren fotbal??? Hai sa fim seriosi, Romania de 20 de ani nu s-a mai calificat la Mondial! Sunt unii *** care dau vina pe Daum sau pe Burleanu! Oameni buni, puteti sa puneti pe cine vreti la Nationala, eu daca as fi presedinte FRF, as pune pe cine zice bekali, el am vazut ca este tartorul din umbra sa-i arat atat lui cat si voua, ca problema este la jucatori. Cascati ochii si uitati-va! Daum nu a inteles nimic din ce joaca romanii, este clar depasit de situatie, dar nici jucatorii romani nu joaca nimic! Muntenegru a avut doua vedete care joaca la nivel european, la noi toti jucatorii fac banca de rezerva in afara si atunci cum sa castigam???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează