FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA 2-0

Panduru a râs de naționala lui Lucescu: "Mingea se urca pe turci și îi mușca"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 22:14

Basarab Panduru a comentat partida amicală dintre România și Turcia, câștigată de "tricolori" cu 2-0, și a criticat naționala condusă de Mircea Lucescu. 

"Este una dintre cele mai slabe naționale cu care am jucat în ultimul timp. Nu e o problemă că se urca mingea pe ei, problema e că îi și mușca. 

În schimb, naționala noastră a jucat. A avut curaj, tehnică, viteză, dar și goluri. Nu știm cum vom arăta peste 10 luni, dar trebuie să luăm din acest meci lucrurile bune. Am fost mai agresivi, am ajuns mai repede la poartă, dăm și goluri. Echipa e la fel ca selecționerul Contra, așa cum e el pe bancă e și echipa", a declarat Basarab Panduru, la TV Telekom Sport.

Video cu golurile din România - Turcia 2-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  10 Noiembrie 2017, 12:30

Agentu 007 de la Șaptior: de-a latu si inapoi, scheme de atac 0 !

demolarii
demolarii  •  10 Noiembrie 2017, 09:49

Rade ciob de oală spartă. Ce a creat Panduru? Că a fost un jucător de fotbal acceptabil, adică unul care da cu piciorul în minge și-l doare capul.....și un copil poate. Altceva? Nimic, în afara de a-și duce traiul prin studiouri ( posibil falit financiar de are nevoie de jobul de la Tv) nu face nimic. Mai sunt foști jucători care sunt prezentatori, Ex Lineker, dar aceștia se implica și în domenii sociale că și voluntari ( Lineker susține lupta împotriva leucemiei). In Romania, un Panduru sau un G Balint ori I Dumitrescu stau doar lipiți de un scaun. Aceasta e o parte a dramei fotbaliștilor. Neadaptarea la retragere la o viață normală...

corectu
corectu  •  10 Noiembrie 2017, 08:03

Mirciulica,de arbitrii nimic? Sau a fost amical.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează