FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Panduru a vorbit despre viitorul selecționer al României: "El trebuia să fie antrenorul naționalei! Credeam că se face ca la Islanda"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 21:15

Basarab Panduru a vorbit despre viitorul selecționer al României și a spus că varianta cea mai bună era Viorel Moldovan, fostul secund al lui Anghel Iordănescu.

"Eu am crezut că se face la fel ca la Islanda. Ai un antrenor cu experiență și aduci lângă el un antrenor tânăr, care crește. După aceea, îl pui pe el selecționer.

La un moment dat, l-am văzut pe Viorel Moldovan ca selecționer. A crescut pe lângă națională, a fost selecționer la naționala de tineret, a fost secundul lui Iordănescu și a fost și la un turneu final. Văd că nu s-a dorit asta", a spus Panduru la DolceSport.

Viorel Moldovan, 43 de ani, a fost numit antrenor principal la Auxerre, formația din liga a 2-a din Franța. Lars Lagerback, 67 de ani, și Heimir Hallgrimsson, 49 de ani, sunt cei doi antrenori care au dus Islanda în sferturile EURO 2016.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  30 Iunie 2016, 10:22

Moldovan a semnat deja cu Auxerre! Mai bine l-ar lasa pe Isaila!

6.6.6
6.6.6  •  30 Iunie 2016, 07:43

panduru saracul... asta crede ca iordanescu poate fi profesor... la pupat moaste si icoane... bine, ce sa-i ceri lu panduru?

869661359812433
Vasile Cionoiu  •  30 Iunie 2016, 03:07

Mult mai mult respect pentru GALCA a demonstrat ca are mare valoare de la nationala nu merita nici unul e au selectat toate pilele zi relatiile cativa jucatori mai bunicei an rest nau ce cauta la nationala TATARASANU AUT CHIRCES BOGDAN STANCU SI ALTII CA EI ANCURCA LUMEA LA NATIONALA

Vezi toate comentariile (5)
Comentează