FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pe cine vede Flavius Stoican drept cea mai bună soluţie pentru postul de selecţioner: "Are experienţă cît noi toţi la un loc"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 17:41

Flavius Stoican a comentat situaţia în care se află naţionala în acest moment, fără selecţioner dar cu şanse mari de a ajunge la Campionatul European din 2016, desfăşurat în Franţa.
Antrenorul dinamovist îl vede pe Mircea Lucescu drept omul perfect pentru funcţia de selecţioner al României, însă crede că şi un antrenor tînăr poate duce naţionala la EURO 2016.

"Naţionala ar trebui să meargă pe mîna antrenorilor tineri care au făcut ceva în fotbalul românesc. Oricine vine va avea la dispoziţie jucător valoroşi, care se pot bate de la egal la egal cu orice echipă.

Sînt convins că nea Mircea are un contract foarte bun la Şahtior şi cred că e destul de greu să revină la naţională. Clar, aceasta ar fi cea mai bună soluţie. Cîtă experienţă are nea Mircea nu avem noi toţi la un loc", a spus Stoican la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dina67
dina67  •  20 Octombrie 2014, 21:09

Stoicane la declaratii esti primul !! Nu vrei nationala pe mana ta ? ca esti tanar.....mort speranta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close