FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Pericol major pentru Burleanu: omul lui Mircea Sandu ar putea candida la alegerile de la FRF: "Mă sună foarte multă lume"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 17:21

Ionuț Lupescu, 49 de ani, directorul Comisiei Tehnice de la UEFA, ar putea avea șanse importante la alegerile FRF din mai în cazul în care va hotărî să candideze.

Fost director general al Federației în perioada lui Mircea Sandu, Lupescu a dezvăluit că a primit numeroase telefoane din partea oamenilor din fotbalul românesc, care îl îndeamnă să candideze la viitoarele alegeri.

"Mă sună foarte multă lume, nu doar de acum, ci de anul trecut. Le-am spus ce vă spun și vouă, anume că este frumos că sunt apreciat, că îi simt alături de mine.

Am lucrat șase ani la FRF cu mulți dintre ei, indiferent de departamente, iar colaborarea noastră a fost bună, de asta mă și apreciază. Aștept să vedem dacă aprecierea vine și pe hârtie", a declarat Ionuț Lupescu, potrivit TV Telekom Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
210056582896941
George Jianu  •  09 Ianuarie 2018, 10:30

Cred .că Lupescu Nu este omul nici lui Dinamo .este fotbalist al Romaniei si sper sa faca ceva pt fotbalul autohton La mulți ani cu sănătate . Hai Ştiința Craiova! Hai CS Universitatea Craiovs!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  08 Ianuarie 2018, 18:00

O tot dati cu Lupescu si de fiecare data el spune ca nu e adevarat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează