FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pierde Budescu naționala? Avertisment după ce Contra a anunțat marea schimbare

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 12:58

Cosmin Contra, selecționerul României, pregătește schimbări importante la națională.

Contra vrea ca România să joace într-un sistem 4-3-3, iar Dorinel Munteanu avertizează că această mutare ar putea pune în pericol prezența lui Budescu la națională.

"Mi se pare puțin probabil să găsească o poziție pentru Budescu, care este jucătorul anului și care face diferența la națională. Dacă în sistemul 4-3-3 e jucat în stânga, Budescu e marginalizat, din punctul meu de vedere.

Cosmin știe foarte bine că într-un sistem 4-3-3 depinde foarte mult de cei trei mijlocași. Ei trebuie să fie foarte dinamici, atât pe faza defensivă, cât și cea ofensivă. E puțin probabil să avem astfel de mijlocași", a spus Munteanu la TV Digi Sport.

4 goluriare Budescu la națională, în 10 meciuri

"O să schimb sistemul în 4-3-3, aşa cum joacă Gică Hagi la Viitorul. Asta o să experimentăm din primăvară. Mi se pare că se potriveşte naţionalei noastre şi o să vedem ce o să iasă. Avem timp să deprindem sistemul, mai ales că sunt jucători obişnuiţi să evolueze în el" Contra la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Decembrie 2017, 19:40
Postat de Marius Pavel pe 14 Decembrie 2017, 14:31

Dar de ce nu 4-4-2, astfel ..........Benzar,Chiricheș, Bălașa, Ganea - Man (Torje, Ioniță), Budescu (Eric, Moruțan), Pintili ( Nedelcu, Anton), Tănase ( Grozav) - Țucudean, Alibec (Keseru, Andone)

Cel mai in forma jucator roman al turului este Ciprian Deac . Tehnic ,luptator ,corect ,fair play , este liderul echipei de pe locul 1. In primul sau meci la Nationala a marcat un gol.In al doilea din faza de poarta a preferat sa-i paseze lui Grozavu aflat in pozitie si mai buna ,care a si marcat.

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Decembrie 2017, 19:29
Postat de Marius Pavel pe 14 Decembrie 2017, 14:31

Dar de ce nu 4-4-2, astfel ..........Benzar,Chiricheș, Bălașa, Ganea - Man (Torje, Ioniță), Budescu (Eric, Moruțan), Pintili ( Nedelcu, Anton), Tănase ( Grozav) - Țucudean, Alibec (Keseru, Andone)

Asta este echipa "voastra "a regatenilor nu a "noastra "a romanilor.

mosvasile
mosvasile  •  14 Decembrie 2017, 15:30

La Budescu-ca de altfel la toti jucatorii fcsb-ului-locul la nationala este asigurat!Cand juca la Astra,nu era "eligibil"!Avea o multime de "defecte" si cel mai rau defect era ca nu vrea sa vina in turma lui GG!Faptul ca- intr-un tarziu-a acceptat, i se datoreaza lui Alibec,care s-a tot rugat de el!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează