FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Pierde Budescu naționala după transferul în Qatar? "Va fi greu de urmărit"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 18:23

Constantin Budescu, 26 de ani, este foarte aproape de părăsi Liga 1 și de a semna cu formația Umm Salal, din Qatar.

Anghel Iordănescu, selecționerul României, a vorbit despre posibilitatea ca Budescu să rateze convocarea la EURO 2016, după transferul în Qatar.

"De cîte ori aud că se face un transfer, am emoții foarte mari și o senzație de teamă, de reținere, pentru că poate fi un eșec. Vreau să îi văd pe jucători la echipe bune din Europa.

Acum, Budescu se duce într-o zonă delicată. Pînă acum îl aveam aici, în Liga 1, și îl puteam urmări. Va fi greu de urmărit acolo.
În plus, trebuie să arate că rămîne un jucător de care naționala are nevoie", a spus Iordănescu la DigiSport.

Pînă acum, Budescu are 4 selecții la națională și a marcat de două ori.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1156950557678852
Tsl Orochi  •  22 Ianuarie 2016, 08:25

Mi se pare aiurea conexiunea Steaua-Națională.Iordănescu are dreptate -marea majoritate a celor plecați în partea aceea de lume,asiatica,au dat rateuri.faptul ca Budescu a ales acea echipa,e mălaiul.Și mai regretabil este faptul ca toți l-au învățat astfel.Ca jucător, mai greu poți avea și bani și glorie iar Budescu mai are drum lung.El încearcă sa sară direct acolo,ceea ce....e și un joc de loterie.Legat de Steaua-e totuși cam singurul club din tara care rezista încă și e normal ca Iordănescu sa dorească jucătorii acolo,nu din cauza trecutului stelist,competițiile europene sunt cu mult peste celelalte.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Ianuarie 2016, 23:14

nu mai pleaca nicaieri,hashahaha

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2016, 20:45
Postat de montgomerry pe 21 Ianuarie 2016, 19:08

Budescu este un caz inchis pentru generalul de carton.El nu l-a vrut si nici nu-l vrea,e clar.Pentru Sanmartean la 36 de ani,nu e nici o problema ca joaca la camiloi.E bun pentru nationala.Keseru la fel,dar pentru Budescu e o problema,pai daca nu a jucat la fcsb!!! Gheneralul vrea jucatori in campionate din Europa?Pe cine nene?In Romania nu exista in momentul de fata jucatori care sa poate evolua Anglia,Spania,Germania sau Italia.Poate Cipru,poate Grecia,poate Bulgaria.Pai,asta e valoarea generale.La asa antrenori,asa jucatori.

Budescu calificat Nationala.Pateste ca si Dobrin in * 70.A calificat Nationala si mafia bucuresteana i-a interzis jocul.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează