FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Pițurcă a dezvăluit salariul fabulos al lui Ionuț Lupescu la UEFA: "La FRF abia dacă ia câteva mii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 18:11

Victor Pițurcă spune că Ionuț Lupescu va candida pentru șefia FRF pe 18 aprilie și a dezvăluit cât câștigă acesta în funcția de director al Comisiei Tehnice al UEFA.

"Lupescu e foarte bun în organizare. Am avut ocazia să muncesc cu el 2-3 ani de zile la Federație. Era extraordinar. Era absolut peste tot. Uitați-vă unde a ajuns! Cred că e singurul român care a ajuns la UEFA sau FIFA. Din ce am vorbit cu el mi-am dat seama că-și dorește să vină, dar vrea să fie dorit aici.

El vrea să vină să ajute fotbalul românesc. El are salariu de 18.000 de euro acolo, plus alte diurne. Ia undeva la 30.000 de euro pe lună. La FRF abia dacă ia câteva mii. Deci el vine de la bine la rău, vrea să ajute fotbalul românesc. El va câștiga fără nicio problemă șefia Federației. Probabil va candida și Florin Prunea. De ce să nu candideze? Sigur, dacă Ionuț Lupescu nu va fi mulțumit de acest lucru, atunci Prunea se va retrage", a declarat Pițurcă la TV Telekom Sport.

...despre viitorul selecționer: "Cosmin Contra e selecționer, nu văd de ce ar trebui să plece de la echipa națională dacă vine Lupescu la Federație. Contra are șansa lui. Președintele care va veni la FRF trebuie să-și aleagă selecționerul în care are încredere".

...despre Mutu: "Adrian e un om de valoare, dar la ce să-l folosești acum la Federație? El e acolo doar de imagine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gicab
gicab  •  25 Ianuarie 2018, 11:41

Suna a epoca de aur in care dacă nu stăteai la coada nu mancai...

gicab
gicab  •  25 Ianuarie 2018, 10:16

Fugi ma de aici cu generația ta de aur

945524225516928
Paul Hasas  •  24 Ianuarie 2018, 21:29

treaba ii un pic ciudata...lupescu a facut parte din generatia de aur dar vad ca nimeni nu zice nimic de scandalul dintre lupescu si liderii de atunci hagi si popescu...apoi am vazut ca in echipa lui lupescu su prunea ar fi si piturca....aici iar au fost prblm intre piti si hagi...sunt curios daca intradevar toata generatia de aur il sustine pe lupescu, eu sincer ma indoiesc!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează