FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pițurcă a dezvăluit tot după 4 ani: "Sunt amatori" » Cum a fost dat afară de la națională de Burleanu

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 13:00

Victor Pițurcă (61 de ani) îl va susține pe Ionuț Lupescu la președinția FRF, fiind deranjat de felul în care s-a comportat conducerea Federației cu el în momentul în care a plecat de la cârma naționalei României, în 2014.

"I-am spus lui Bodescu, dar mai mult în glumă. «Dacă îmi dublați salariul, îmi faceți 50 de mii de euro pe lună, rămân». Și el îmi spune «A, păi, stai să vorbesc cu Burleanu». Apoi, a venit la mine și mi-a spus: «Da, suntem de acord, dar numai dacă ieși pe primul loc în grupă».

Eu știam că vor să scape de mine. După meciul cu Argentina, a venit în cabină și m-a asigurat că nu va fi nicio problemă, adică a mințit și în sensul ăsta. Ei sunt amatori. Așa că, daca nu le place lor un antrenor sau dacă vine cineva și le șoptește că unul nu e bun, ei îl dau afară imediat", a declarat Victor Pițurca la TV Telekom Sport.

Victor Pițurcă a părăsit naționala României în octombrie 2014, iar după el au urmat Anghel Iordănescu, Christoph Daum și Cosmin Contra.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
castaway
castaway  •  09 Aprilie 2018, 20:29

Problema era, ca Piturca a citit alte carti ,decat Burleanu !

1133416830036006
Gavrilescu Marian  •  09 Aprilie 2018, 19:46

Ce memorie scurta avem. Imi aduc aminte ca in acea perioada daca intrebam 100 de romani, 150 vroiau sa scapam de Piturca cu orice pret! Nu am nimic cu el. Cred ca este un om foarte inteligent si orientat! Dar... putem sa fim mai buni? ... macar in zilele astea!

dubluv
dubluv  •  09 Aprilie 2018, 18:43

cu 50.000 de euro pe luna m-as fi bagat si eu. Si tot o necalificare as fi obtinut.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează