FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Pițurcă dă de pământ cu Daum și îl face praf pe unul dintre secunzi: "Ziceau că îi vom sparge pe toți! Ce să facă Badea? Nici nu are voce să strige"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 21:00

Victor Pițurcă laudă jocul echipei naționale din meciul cu Chile, scor 3-2, dar nu-l iartă pe Christoph Daum pentru tactica de la meciul cu Polonia, 1-3.

"S-a spus că dacă vom aduce un străin îi vom sparge pe toţi. Piţurcă era tâmpit că nu juca spectaculos şi nu îi învingea pe toţi. Ce să vă spun eu de Daum? S-a făcut o analiză, s-a văzut ce s-a întâmplat.

Polonezii au fost obosiţi, au construit lent, noi trebuia să facem legea pe teren. Dar ei au scăpat la faze extrem de simple singuri cu portarul. Asta pe lângă golurile luate din faze fixe.

Dacă actuala conducere a FRF mă cheamă, voi refuza. Relația mea a fost normală cu Răzvan Burleanu, dar eu prefer ca FRF să fie condusă de oameni de fotbal, să lucrez cu oameni din fotbal.

Dacă aș fi președinte la FRF, aș alege un om pe care să-l cunosc. Trebuie să știi ce capacitate are, să știi cum lucrează. Meseria de selecționer o ai în sânge. Aici depinzi de o mutare, de selecție, de tot ceea ce înseamnă adversarul.

Antrenorii străini sunt foarte simpliști. Păi, mă refer la Daum, jucătorii din Germania îi bagi și joacă. Sunt metronoame. Daum are un mare dezavantaj: el nu poate comunica așa cum trebuie cu fotbaliștii români.

Ce să strige Badea? El nici nu are glas să strige. Nu se scoală de pe bancă", a zis Victor Pițurcă la TV Digi Sport.

...despre meciul cu Chile, 3-2: ”A fost o victorie mare şi s-a observat exact ceea ce am spus eu: naţionala dispune de jucători buni, care pot duce echipa la turneele finale. Părerea mea că în această grupă cel puţin locul doi se putea obţine fără probleme. Polonia e o echipă bună, dar nu ne depăşeşte ca valoare. Îl au pe Lewandowski, care e peste nivelul tuturor, dar în rest nu constituie o echipă care să ne bată fără drept de apel tur-retur”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
locco
locco  •  15 Iunie 2017, 11:22

Piturco teai trezit din somn bai inghetatule? tu ai stat la nationala 15 ani si il tragi pe asta la raspundere dupa 9 luni. Ce ai facut tu la nationala? . Lai tinut pe Sinmartean cel mai bun fotbalist al romaniei pe din afara si lai chemat la 33 de ani sa joace, pe mutu lai dat afara sa nu cumva sa faca mai multe selectii ca hagi,cu tiate ca daca nu era mutu erai zero total ca antrenor ,nici nu ma uit in urma sa vad in cite meciuri tea scos din ***,in rest faceai echipa cu 7-8 jucatori de la cioban de la club care sperai sai vindeti sa luati ceva pe ei si asa cum spune la biblie sa luati si voi da sa dati si mai departe,sa ia si senatu si deputatu si asa mai departe asa ai stat la nationala ca in rest esti nimik .Tu faci parte alaturi de sandu ,dragomir si toata clica lor din oamenii care au adus fotbalul rominesc unde e azi,incearca sa iei niste lectii de dictie ca nu stii sa te exprimi de aia ai avut nationala mai mereu in conflict cu presa ca te intreba lunea de vorba si te oboseai la maini cind dadeai explicatii.Un incult ,un hot ,un barbugiu.Cam atit in rest neaica nimeni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

locco
locco  •  15 Iunie 2017, 10:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  14 Iunie 2017, 23:38

Ba parca de data asta are dreptate. Ce sa mai construiasca Daum, Alta echipa care la jumatatea preliminariilor e deja eliminata?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează