FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Pițurcă, mesaj neașteptat către "rivalul" Adi Mutu: "N-are ce căuta acolo, o să reușească"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 17:25

Victor Pițurcă îl sfătuiește pe Adrian Mutu să nu meargă în conducerea Federației Române de Fotbal, actualul oficial dinamovist fiind în discuții destul de avansate cu Răzvan Burleanu. 

"Piți" e de părere că Mutu ar trebui să se axeze pe cariera de antrenor. 

"Din punctul meu de vedere, pentru el nu mi s-ar părea o mutare bună. Pentru el, pentru Adrian. N-are el ce căuta la Federaţie şi pe o funcţie de genul ăsta.

El ţinteşte să ajungă antrenor şi va ajunge antrenor pentru că e un băiat inteligent şi o să reuşească. N-are ce căuta în momentul ăsta la Federaţie", a declarat fostul selecţioner la TV Telekom Sport. 

Adrian Mutu și Victor Pițurcă au avut mai multe conflicte de-a lungul timpului pe când al doilea era selecționer, iar primul încă se afla în activitate. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
109097349745292
Cici Demedici  •  06 Octombrie 2017, 07:05

INCA UN "JOC DE CARTI " UNDE CACEALMAUA LUCREAZA CA LA EA ACASA FACUT DE CATRE PITURCA. OARE DE CIND II ESTE SFATUITOR DE TAINA? ERAU LA CUTITE SI PE ATUNCI PITI AVEA DREPTATE CU AVENTURIERUL DE MUTU. A SE DUCE MUTU LA FRF AR INTARI INDIRECT POZITIA LUI BURLEANU CARE NU ESTE SUFERIT DE PITI SI GENERATIA ***. MUTU NU VA FI BUN DE ANTRENOR PENTRU CA NU ARE METICULOZITATEA UNUI ANTRENOR SI NU STIE SA COMUNICE LA UN ANUME NIVEL CU OAMENII. ESTE PRIMAR SI DE CARTIER. PITURCA ARE CEVA IN PLUS FIIND SI EL PUSCARIABIL SI MARE JUCATOR DE POKER DECI DE O PERVERSITATE CARE A EVOLUATIN CARACTERUL LUI ADICA TE POATE MINTI CU OCHII INCHISI SAU DESCHISI FARA VREUN REGRET. ASA CA MUTU AR FACE BINE SA MEARGA LA FEDERATIEPENTRU CA NU ARE STOFA DE ANTRENOR SI NU CRED CA VA AVEA VREUN SUPORT LA DINAMO UNDE SE PARE CA BADEA VA REVENI IMPREUNA CU BORCEA SI GIOVANNI SI TOATA TAGMA DE BISNITZARI. ATIT.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  05 Octombrie 2017, 18:34
Postat de nebraska pe 05 Octombrie 2017, 18:27

Nea gigi sa traiasca,mare om,mare caracter....voi iosifii il adulati.

Macar o data poti sa ai o parere la obiect ?? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

179845362547264
GrandeTorito GrandeTorito  •  05 Octombrie 2017, 18:30
Postat de vlad.dracul pe 05 Octombrie 2017, 18:17

A avut mult noroc cu Bölöni de la care a învăţat foarte multe atât despre fotbal, cât şi despre viaţă. Dacă rămânea la FC Olt n-ar fi putut progresa şi ajunge unde-a ajuns... Marea lui şansă s-a numit Steaua.

Corect!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează