FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Planul lui Christoph Daum pentru următoarea perioadă: "Și-a dorit asta de mult timp"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 10:51

Selecționerul Christoph Daum s-a decis și vrea să ia legătura cu toți antrenorii din Liga 1, după ce a fost criticat pentru remiza cu Muntenegru, scor 1-1.

Neamțul vrea să organizeze o masă rotundă cu antrenorii din Liga 1, de la care să obțină mai multe informații legate de jucătorii pe care-i are în vedere.

"Daum vrea să pună toți antrenorii la o masă rotundă, să stea să vorbească. Asta a încercat să facă de când a venit în România, dar deocamdată nu s-a putut, pentru că nu a fost timp", a spus Zoltan Iasko, managerul tehnic de la Viitorul Constanța, la Digisport.

Cei mai aprigi contestatari ai lui Daum au fost Laurențiu Reghecampf și Ioan Andone, care au fost nemulțumiți că jucătorii lor n-au fost folosiți așa cum își doreau la națională.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Septembrie 2016, 13:12

Andone s-a referit la cazul lui Rotariu care a venit noaptea de la Cluj la Bucuresti, a plecat dimineața in Danemarca unde a jucat 20 min. iar după 3 zile de stat pe drumuri s-a intors și nu a putut să facă decat...recuperare ! Nu mai mancati ce nu trebuie !

adianghelescu
adianghelescu  •  15 Septembrie 2016, 12:07
Postat de adianghelescu pe 15 Septembrie 2016, 12:06

ca nu cumva sa cada magareata doar pe srul antrenoarei de la *** l-ati bagat in discutie si pe andone andone s-a referit la lotul de tineret dar voi sa nu suparati ciobanul si pe slugoii lui hop si cu andone

sotul*

adianghelescu
adianghelescu  •  15 Septembrie 2016, 12:06

ca nu cumva sa cada magareata doar pe srul antrenoarei de la *** l-ati bagat in discutie si pe andone andone s-a referit la lotul de tineret dar voi sa nu suparati ciobanul si pe slugoii lui hop si cu andone

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează