FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pleacă Daum? GSP a aflat numele echipei care îl are pe listă pe selecționerul României și ce șanse sunt să renunțe la banca echipei naționale

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2017 13:10

Selecționerul Christoph Daum nu este văzut cu ochi buni în România, însă nu duce lipsă de oferte. Moderatorul emisiunii Fotbal Club, Radu Naum, a anunțat că acesta ar putea pleca de la cârma echipei naționale.

Destinația ar urma să fie Arabia Saudită, unde ar urma să încaseze un salariu de 4 ori mai mare decât în România, unde câștigă 700.000 de euro pe sezon.

Sursele GSP susțin că interesul pentru Daum ar fi de la Al Ahli, echipă aflată pe locul 3 în actualul sezon. Elvețianul Christian Gross nu mai vrea să continue la echipă după finalul sezonului care se încheie în mai 2017, iar șefii clubului au mai multe nume pe listă, printre și Daum.

Al Ahli este o echipă destul de bogată și îl plătește pe Gross cu 2,5 milioane de dolari, astfel că salariul pentru Daum n-ar fi greu de acoperit de arabi.

Surse din cadrul FRF susțin că până la această oră Daum n-ar fi anunțat pe cineva că ar avea vreo ofertă, dar nici nu s-a discutat despre prelungirea contractului. Acest lucru ține și de rezultatele pe care România le va avea în viitoarele meciuri din aceste preliminarii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  04 Mai 2017, 09:30

Radule, de unde-ai scos-o? Hai sa-ti spun eu o 'bomba' de presa: nea Gicu lasa Avantul Patarlagele si preia nationala insulelor Cayman. Te asteptai?

brancusi
brancusi  •  03 Mai 2017, 14:25

E,uite ca si o nationala ca a noastra ,beteaga,fara fond de jucatori,etc,etc,l-a repus in circuit pe nea herr,care acum e in situatia privilegiata de win-win!Adicatelea daca da rasol cu nationala,pleaca linistit pe bani multi si lumea e fericita ;daca face vreo minune,cum e chiar un tip inteligent,isi mai sacrifica un an la noi,in liniste si veneratie,facand si parada ca e om de caracter ca a refuzat petrodolarii,iar apoi pleaca pe si mai multi bani!Asta inseamna sa fii un om destept,dar mai ales abil,fiindca neamtul a gandit o asemenea oportunitate atunci cand a acceptat sa preia nationala!

valentinn10
valentinn10  •  03 Mai 2017, 13:46

Pleaca fratioare , du-te unde vezi cu ochii , lasa-ne in durerea noastra...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează