FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Polonezii ne desființează: ”Românii doar s-au apărat, deși își jucau ultima șansă. La atmosfera din tabăra lor, nu-i de mirare că i-am demolat”

foto: Raed Krishan, GSP
foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2017 10:42

Agresivul cotidian polonez Fakt nu ne iartă: ”Adversarul ar fi trebuit să lupte pentru viața lui, dar toată echipa s-a cantonat în propria jumătate. Iar la atmosfera din tabăra lor, nu-i de mirare că i-am demolat”.

"Noi ne făceam griji înaintea meciului de cum vom reuși să ne descurcăm fără Glik și de forma fizică a jucătorilor, în condițiile în care majoritatea a încheiat de ceva timp sezonul la cluburi. Dar au fost complet nefondate", scrie cotidianul Fakt. Pe de-o parte fiindcă oamenii lui Adam Nawalka s-au comportat ca niște adevărați profesioniști, dar și din cauza atitudinii "tricolorilor".

"Au jucat și cu 6 fundași"

"Adversarul își juca ultima carte la Varșovia. Lupta pentru viața lui. O înfrângere însemna irosirea ultimei șanse de a mai merge la Mondialul 2018. Dar a ales să se apere. În debutul meciului a stat cu toată echipa în propria jumătate, iar apoi au fost momente când a jucat și cu șase fundași. Ai noștri i-au studiat o jumătate de oră, timp în care oaspeții s-au limitat doar la a ține balonul departe de poarta lor. Penalty-ul făcut de Săpunaru le-a distrus însă tot planul", analizează Fakt.

"L-au atacat pe Daum"

Același ziar a descoperit și un alt motiv pentru care România "a fost demolată" de Lewandowski: "La atmosfera din tabăra lor, nici nu-i de mirare. În preziua meciului, la conferința de presă, jurnaliștii n-au făcut decât să-l atace pe Christoph Daum. L-au întrebat inclusiv de demisie. Germanul a încercat din greu să-și țină nervii în frâu și să nu intre în dueluri verbale cu ei". 

"Românii au început de parcă ar fi jucat împotriva Forței. Din primul minut s-au baricadat în propria jumătate, apărându-se cu toată echipa. Au tremurat la raidurile lui Grosicki și li s-au înmuiat genunchii în fața lui Lewandowski"
Przeglad Sportowy, cotidian polonez

2014,august, e data ultimului penalty ratat de Lewandowski

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
mioriticul
mioriticul  •  11 Iunie 2017, 16:18
Postat de John Milne pe 11 Iunie 2017, 14:39

sapunaru e machedon moldovene?

Stapinu-tau e. Ajunge. Si-i rau.

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  11 Iunie 2017, 14:45

Multi *** din fotbal chiar si fotbalisti din lot ziceau inaintea meciului cu Polonia ca vor castiga si ca cine e polonia . Sa vazut aseara ? Nu Daum este de vina ! Acest idiot de Burleanu este si compania lui ! Poate au revenit cu picioarele pe pamant !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  11 Iunie 2017, 14:39
Postat de mioriticul pe 11 Iunie 2017, 12:30

Jos cu neamtul asta! Sa vina machidonii!

sapunaru e machedon moldovene?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează