FOTBAL  »  NATIONALA  »  INIȚIATIVĂ

Pompiliu Popescu strigă adunarea pentru "salvarea fotbalului românesc » Ironii la adresa actualului medic al naționalei: "Să nu sângereze jucătorul ca o morsă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 19:28

Pompiliu Popescu a convocat o adunare cu mai mulți oameni de fotbal, pe care dorește să-i aducă la conducerea fotbalului românesc.  

"Nu este un secret, este un mod al nostru de a lucra, eu sunt inițiatorul acestui grup. El are ca scop salvarea fotbalului românesc prin accederea la conducerea lui. Generația de Aur este cea mai îndreptățită să preia frâiele fotbalului românesc. Burleanu nu mai există în fotbal. Mă bucur că îmi mai ridică câte o minge la fileu. Eu pot demonta oricând aceste minciuni pe care acest băiețaș le emite", a spus fostul medic al echipei naționale.

Acesta l-a ironizat pe actualul doctor al naționalei, Laurențiu Oproiu, care a fost acuzat că nu a intervenit corect în cazul acccidentării lui Dragoș Grigore din meciul contra Kazahstanului. 

"Îl învăț cum să facă o hemostază, să nu sângereze jucătorul ca o morsă. Să citească, dacă își însușește ceea ce a descris biroul de presă al federatiei", a adăugat Pompiliu Popescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
doze
doze  •  17 Noiembrie 2016, 00:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  16 Noiembrie 2016, 22:13
Postat de cristian2o pe 16 Noiembrie 2016, 20:56

Da, ce striga din gura de sarpe iti dai seama ce ciolan a ros atatea ani vor sa moara cu el in gura.Auzi salveaza ei fotbalul romanesc , cu ce? de unde?suntem satui de promisiuni acest fotbal este pe duca nu il mai apuca mult tot din cauza lor il intreb acum de ce nu a dat 2 % din salariu la copii si juniori de cand este la federatie ? de ce nu a luat atunci initiativa? de ce nu a venit cu propuneri? Niste sugative.

Corect. Au ruinat tot.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  16 Noiembrie 2016, 22:12
Postat de theopalas pe 16 Noiembrie 2016, 21:13

Coalitia mafiota iese tot mai mult la atac. Fotbalul a ajuns asa din cauza lor, nu din cauza lui Burleanu care e de 2 ani.

Corect. Au muls tot ce se putea mulge.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează