FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Popescu era sigur că va ajunge la închisoare dacă Iordănescu ar fi candidat la șefia FRF: "În clipa aia am oprit discuțiile"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 18:35

Mircea Sandu, fostul șef al FRF, a vorbit despre candidatura din 2014 a lui Gică Popescu la președinția Federației și spune că înlocuitorul fostului fundaș ar fi trebuit să fie Anghel Iordănescu.

Sandu afirmă că ”Tata Puiu” ar fi fost impus pe cale politică, însă el și ”Baciul” n-au fost de acord, Popescu fiind convins că o eventuală candidatură a lui Iordănescu l-ar fi trimis după gratii pe fostul căpitan al Barcelonei în cazul ”Dosarului Transferurilor”. Lucru care s-a și întâmplat ulterior.

"Varianta Iordănescu a fost de mai mult timp, ați scris și dumneavoastră în presă. Iordănescu, în schimb, nu agrea, chiar pe forțarea politică care s-a creat la momentul respectiv, la nivel foarte înalt, am fost cel care am mediat ca el să rămână director tehnic al FRF.

A fost și o propunere a unui membru afiliat ca Iordănescu să fie candidat. Am găsit de cuviință să discut această propunere cu Iordănescu și Gică Popescu, între 6 ochi.

Gică Popescu a spus atunci: «Nu aveți încredere în mine că pot să fiu un candidat serios și, dacă câștig, să pot să organizez activitatea administrativă?». I-am răspuns: «Ba da, Gică, dar știi, se zvonește, se aude...», la care el a continuat: «Dacă nea' Puiu vrea să fie candidat și o să fie candidat împotriva mea, vă garantez că voi fi arestat».

În clipa aia am oprit discuțiile, nu mi-am mai asumat, pentru că nu voiam ca acest copil să pățească ceva și eu să fiu acuzat că i-am făcut cine știe ce. Nici Iordănescu nu a dorit să continue și s-a rupt propunerea", a declarat Mircea Sandu la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
liviuolteanu
liviuolteanu  •  30 Septembrie 2016, 08:31

Rusine dle Popescu!Zici ca tu ai fost translator!Rusine!Ai stat prea putin la ...mititica!Din pacate nu ai smecheria olteneasca,faci Oltenia de ris!Si te intrebi de ce esti injurat in Craiova si Calafat?????????Lipsit de modestie si tu si cumnatu...***!Vaishamat dle Popescu,rusineeeeeeeeee!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kingdon
kingdon  •  29 Septembrie 2016, 22:17

ok, am inteles. ti-ai operat nasul, ti-ai implantat parul si apoi l-ai vopsit , ti-ai facut operatii estetice sa scapi de cosuri, dar bai Gheorghe, vad ca ai acelasi caracter infectios, ce mai vrei defapt? esti un penal cu cazier. stai acasa.

968913853131078
Mircea Petrila  •  29 Septembrie 2016, 20:33

Nu, Gică, indiferent cine ar fi candidat, tu ai fi făcut puscărie pentru că ai furat! Ceea ce s-a şi întâmplat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează