FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONCORDIA - FC VASLUI 0-3

Porumboiu: "Sînmărtean este un fotbalist strălucitor, nu înţeleg de ce nu e convocat la naţională"

Lucian Sînmărtean este unul dintre favoriţii lui Adrian Porumboiu
Lucian Sînmărtean este unul dintre favoriţii lui Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 14 august 2011 17:28

Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, era extrem de fericit după prima victoria a echipei sale în Liga 1, 3-0 cu Concordia Chiajna. VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Am spart gheaţa, eram într-o pasă proastă şi sper să facem în continuare o figură frumoasă. Avem de anul trecut interdciţie la transferuri, a fost o decizie total, total nedreaptă.

Important este ca noi să găsim soluţiile potrivite şi să aducem jucătorii de care avem nevoie. Vor mai veni jucători după Luchin. Am pierdut trei fundaşi centrali dintr-un foc, pe Gladstone, Cînu şi Papp. Mă bucur pentru prestaţia lui Balaur de aseară. Trebuie să fim puternici în toate compartimentele.

M-a bucurat aseară jocul, evoluţiile unor jucători, cel mai mult cea a lui Sînmărtean. Cînd joacă la adevărata lui valoare, este strălucitor şi este păcat să nu fie luat mai mult în seamă. Nu înţeleg de ce nu e convocat la echipa naţională. Cum să chemi la lotul naţional un jucător care nu poate să dea o pasă şi să îl laşi acasă pe Sînmărtean? E treaba lor ce fac, probabil că vor să ne calificăm la Mondialele din 2060! :)

Îmi pun mari speranţe în dubla cu Sparta Praga şi sînt convins că şi băieţii sînt supermotivaţi şi vor face totul ca să obţină calificarea. Dacă nu vor reuşi, asta e", a spus Adrian Porumboiu la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
opensource
opensource  •  16 August 2011, 21:31
Postat de adra pe 14 August 2011, 17:31

porumbica !!!! pacaliciule !!!!!! sanmartean a jucat contra F C COMUNA chiajna !!!!!!

Sandra, lasa fotbalul ca-ti provoaca riduri si eu zic sa nu-ti rozi manichiura de nervi si mai degraba sa ti-o folosesti la plantat morcovi pe centura!? ;-))

opensource
opensource  •  16 August 2011, 21:26

In meciul cu Bosnia a fost decisiv si a adus acel ceva dupa care plangem astia batrani si nu dupa femeile si masinile fotbalistilor dupa care plang generatia astora fani Becali, fotbal se cheama acel ceva! Are o varsta e adevarat in schimb este peste tot ce avem in Romania la creatie la ora actuala si sunt satul de mijlocasi stereotipici care rateaza ultima pasa cum iubesc sa spuna francezii, pasa decisiva ptr a marca ceva de genul cu faceau Hagi si Sabau la vremea lor, oricum ma opresc aici ptr ca eu sunt moldovean si stiu altii mai mult fotbal ca mine, ptr ca sunt departe de Bucuresti si n-am prea inteles cum e cu aptitudinile ca sa fii primit de B0RàT la nationala tarii... :-))))

opensource
opensource  •  16 August 2011, 21:22
Postat de ghenceabogdan pe 14 August 2011, 22:25

E pe dracu' stralucitor, insa la ce lot avem, chiar merita incercat!

sanmartean se...peste toti stelistii tehnici!! :-)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează