FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Posibilul înlocuitor al lui Daum a vorbit despre șansele de a ajunge pe banca naționalei: "Neamțul n-are gânduri de demisie" » Replică pentru Ilie Dumitrescu

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 10:48

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, a vorbit despre posibilitatea de a asigura interimatul pe banca naționalei, în cazul în care pleacă Daum. Informația a fost anunțată astăzi în exclusivitate de Gazetă. 

Oficialul FRF a ținută să-i răspundă și lui Ilie Dumitrescu, care a afirmat că avea alte așteptări de la Comisia Tehnică. 

"Am discuții amicale cu Daum, dar nu despre fotbal. Eu mă ocup de cu totul altceva în echipa națională. Ilie Dumitrescu spunea că această Comisie Tehnică trebuie să modernizeze. Ce să modernizeze? Atribuțiile mele sunt altele.

Nu s-a pus problema să fiu înlocuitorul lui Daum, nici măcar interimar. Dacă aș accepta o eventuală propunere? Eu trebuie să-i respect munca lui Daum mai întâi, deocamdată e un subiect pe care nu vreau să-l dezvolt", a spus Stoichiță la TV Digi Sport.

Tehnicianul i-a luat apărarea lui Daum, despre care spune că a încercat tot ce a putut pentru a îmbunătăți calitatea fotbalului românesc.

"Nu cred că înțelege cineva mai bine ca mine ce înseamnă să fii selecționer și să nu ai rezultate. Eu știu ce e în sufletul lui, îl văd extrem de supărat și dezamăgit, dar în niciun caz cu gânduri de demisie.

El e conștient că a încercat totul pentru a face bine pentru fotbalul nostru. Încep să înțeleg de ce nu avem rezultate mari la ora actuală. dar ce facem la ora actuală este o dezvoltare a muncii, nu doar a norocului", a adăugat Mihai Stoichiță pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
gabiprossi
gabiprossi  •  12 Iunie 2017, 13:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  12 Iunie 2017, 12:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  12 Iunie 2017, 12:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează