FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Pregătește Lupescu schimbarea antrenorului? Pe cine vede pe banca României

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 09:04

Ionuț Lupescu, unul dintre candidații pentru președinția FRF, a vorbit despre viitorul selecționer al naționalei României.

Lupescu a dezvăluit că se gândește la Cosmin Olăroiu, după ce mandatul lui Contra se va fi terminat. 

"La un moment dat o să vină și Cosmin Olăroiu la națională. Nu se pune partea financiară pe primul loc. Oamenii de acest fel nu mai vin în țară pentru partea financiară", a spus Ionuț Lupescu la TV Digi Sport.

Cosmin Olăroiu, 48 de ani, a semnat recent cu formația chineză Jiangsu Sunning, unde are un salariu de 7 milioane de euro. De-a lungul carierei, Oli a antrenat la FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al-Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite. Este liber de contract din decembrie, când a plecat de la Al Ahli Dubai. Olăroiu are 14 trofee câștigate în Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite.

Alegerile FRF au loc pe 18 aprilie, iar candidații sunt Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  06 Aprilie 2018, 11:48

Contra de-abia si-a inceput mandatul, cum poti sa vorbesti de viitorul selectioner?! Nu mai zic ca varianta mi se pare oribila.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează