FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA

Premieră pentru naționala Suediei :) » Selecționerul nordicilor a surprins la conferința de presă: "Niciodată nu mi s-a întâmplat asta"

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2018 19:45

Selecționerul Suediei, Janne Andersson, a vorbit despre gazonul de pe "Ion Oblemenco", dar și situația inedită în care a fost pus înaintea meciului cu România de mâine, ora 21:30, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

"E al 21-lea meci pentru mine la echipa națională și niciodată nu mi s-a întâmplat să ne antrenăm pe un alt teren decât pe cel pe care vom juca. Dar terenul pe care ne-am antrenat a fost bun, am înțeles că gazonul pe care vom juca nu este în condiții extraordinare, dar vom vedea la ora jocului.

Echipa României e o echipă relativ nouă, nu știu foarte multe detalii despre jucători. Știu că e o formație atletică, cu un joc solid. Va fi foarte interesant pentru noi.

Au fost goluri foarte frumoase cu Israel, am scos câteva faze din acest joc, și din meciul vostru cu Danemarca. Le vom pune aceste faze jucătorilor la ședina tehnică", a zis Janne Andersson.

...despre revenirea lui Zlatan: "Vom vedea! Atâta timp cât Zlatan s-a retras de la națională, el nu mai reprezintă un interes pentru echipa națională. Dacă vrea să revină, trebuie să mă sune și să-mi spună: Sunt pregătit, sunt gata să mă întorc".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
onduku
onduku  •  27 Martie 2018, 13:22

Utraian, in Suedia stadionul asta se facea cu 120 de milioane de euro. Ar cel mai bun pret, raport calitate-pret, sunt cele mai bune pe 2017. A costat numai 60, extrem de putin..

dansy
dansy  •  27 Martie 2018, 10:14
Postat de utraian pe 26 Martie 2018, 22:18

Sigur ca n-a mai pomenit sa n-aiba voie sa se antrenze pe terenul de pe Oblemenco. Probabil n-a pomenit in Suedia nici sa se arunce cateva zeci de milioane din bani publici pe niste lucrari de 2 lei. SI tot asa: n-a pomenit ca cineva sa semneze receptia unui gazon execrabil, acum se rupe si dupa 5 luni de la inaugurare, dar a fost camp de cartofi inca de la primul meci , cu Slavia Praga parca. Ma intreb cine raspunde pentru gazonul ala execrabil, pentru risipirea banilor , banuiesc ca in 2 luni vor vrea sa-l schimbe.

Bai fraiere ,scrie si ca au fost cinci luni de iarna cu zapada si ploi multe ,iar in aceste comditii gazonul nu s-a putut infratii,daca stii ce e aia.Gazonul are nevoie sa treaca peste el o perioada de vegetatie primavara-vara.Asa ca ciocul mic cu comentariile pe aici.Voi asti oieri nici macar stadion nu aveti,asa ca.....

sprinjeanul
sprinjeanul  •  27 Martie 2018, 08:54

nu cred ca-i depasesc ca duritate pe norvegieni!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează